Bräcker ShanghaiTex’de Geniş Ürün Yelpazesini Sergileyecek

Bräcker, % 50'ye varan daha uzun kullanım ömrü ve daha kısa çalışma süresine sahip yeni gezeri ile ShanghaiTex 2019’da yer alacak.

  18 Kasım 2019 00:00 Pazartesi
Bräcker ShanghaiTex’de Geniş Ürün Yelpazesini Sergileyecek

ShanghaiTex’te yenilik olarak bulunan Bräcker, ring iplik eğirme makineleri alanında yeni olan CARBO gezgini sunacak. Bu gezgin şirket tarafından suni ve sentetik elyaf eğiricileri için özel olarak tasarlanmış. CARBO, astar dikim özelliklerini geliştiren yeni bir kaplama teknolojisidir. Bu teknoloji, % 50'ye varan daha uzun kullanım ömrü ve daha kısa bir çalışma süresi avantajı sağlıyor. Suni ve sentetik elyafların yanında önerilen uygulamalar da bunların karışımları, özlü iplikler ve tüm iplik sayılarını içeriyor.

Yüksek Hız ve Verimlilik

Ring iplik eğirme sistemleri alanında dünyanın önde gelen ring ve gezgin üreticisi Bräcker, ayrıca tekstil pazarındaki sürekli artan talepleri karşılayan, yüksek hız ve verimlilik gibi alanlarda kanıtlanmış yüksek kaliteli ürün portföyünü de sergileyecek. Şirketin halkaları ve gezerleri uzun ömürlüdir ve en düşük seviyede iplik kopması sunar. Aynı zamanda suni ya da sentetik elyafların işlenmesi sırasında ısıl hasar vermezler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.