Boydak Holding’e Kayyum Atandı

Mobilya, enerji, kablo & tel, demir- çelik, kimya, lojistik ve tekstil gibi sektörlerde yatırımları bulunan Boydak Holding’e kayyum ataması gerçekleştirildi.

  21 Ağustos 2016 09:00 Pazar
Boydak Holding’e Kayyum Atandı

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından Boydak Holding yönetimine 5 kişilik kayyum atanmasına karar verildi.

18/08/2016 tarihli Kayseri Sulh Ceza Mahkemesi Kararıyla yapılan atamalarla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında “Verilen karar gereğince Boydak Holding A.Ş’ye Avukat Ramazan Aslan, Bankacı Ramazan Erikli, Av. Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, Mali Müşavir Mustafa Karakaya, Mali Müşavir Ahmet Ziya Beşparmak Kayyum olarak atanmıştır.”  ifadelerine yer verildi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise holding binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, hukuka ve Türk adaletine güvendiğini vurgulayarak "Malum, soruşturmalar vardı. Geldiğimiz noktada, Boydak Holding ve Boydak Holding’in çoğunluk hissedar olduğu şirketlerimize Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi kararına göre, 5 kişilik bir kayyum heyeti ataması yapıldı, hayırlısı olsun.” sözlerine yer verdi.

Mobilya, enerji, kablo & tel, demir- çelik, kimya, pazarlama, lojistik, havacılık gibi sektörlerde yatırımları bulunan Boydak Holding,  tekstil sektöründeki faaliyetlerini Boyteks firmasıyla yürütüyor. Yatak kumaşı ve halı ürün gruplarını Kayseri, döşemelik kumaş ürünlerini ise Bursa’da üreten Boyteks, faaliyetlerine Kayyum yönetiminde devam edecek.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.