Bilol ve Pro-Teknik Arasında İşbirliği başladı

Uzun yıllardır Tekstil Makineleri mümessilliği yapmakta olan Bilol, Pro-Teknik firması imalatı olan Pro-SMH ve Krantz markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini üstlendiğini açıkladı.

  20 Haziran 2019 00:00 Perşembe
Bilol ve Pro-Teknik Arasında İşbirliği başladı

1911 yılından beri Makine Mümessilliği konusunda faaliyet göstermekte olan Bilol, dünyanın önde gelen makine imalatçılarının temsilciliğini yürütüyor. Bugüne kadar sadece yurt dışı imalatçıların temsilciliğini yapan firma, yaptığı açıklamayla bir ilki gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bilol, Pro-Teknik firması imalatı olan Pro-SMH ve Krantz markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini üstlendiğini açıkladı. Şimdiye kadar hep yabancı menşeli firmalarla çalışan Bilol, Türkiye’de makinepazarını incelediklerini ve karşılarına Alman teknolojisini bire bir uygulayan bir imalatçı olarak Pro-Teknik firmasının çıktığını söyleyerek birlikte iş yapma nedenlerini de açıkladı.

Firmanın konuyla ilgili açıklaması ise şöyle:

“Bildiğiniz gibi firmamız uzun senelerdir Tekstil Makineleri mümessilliği yapmaktadır. Bugüne kadar sadece yurt dışı imalatçıların temsilciliğini yaptık. Kalite ve satış sonrası servislerine güvendiğimiz imalatçıları tercih ederken, İsviçre, Almanya ve İtalya menşeli makineleri pazarlamayı tercih ettik ve etmekte de devam edeceğiz.

Bugün Türkiye’de makine imalatında gelinen noktayı incelediğimizde, karşımıza Alman teknolojisini bire bir uygulayan bir imalatçı olarak Pro-Teknik firması çıktı.

Teknik konuda tam güvenilecek bir imalatçı ile çok uzun senelerdir pazarlama konusunda güven kazanmış firmamızın birlikte başarılı olacağına karar verdik. Kendileri ile yapılan görüşmeler sonrası Türkiye pazarında ortak pazarlama faaliyeti göstermeye karar verildi. Aynı zamanda bir ilki gerçekleştirip, Türk malı makine pazarlamanın da bizim gibi sadece yurt dışı markaları pazarlayan firmalara ve müşterilerimize güzel bir örnek olacağını düşündük.

Bunda böyle Bilol olarak, Pro-Teknik firması imalatı Pro-SMH ve Krantz markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini üstlenmiş bulunuyoruz.”

Açıklamada pazarlama konusu makine cinsleri ve hangi marka altında sunulduğuyla ilgili de  bilgiler verildi. Buna göre:

Dokuma Hazırlık Makineleri

-          Seri Çögü                          ( PRO-SMH )

-          Konik Çözgü                     ( PRO-SMH )

-          Haşıl                                   ( PRO-SMH )

-          İndigo Çözgü Boya          ( PRO-SMH )

-          Halat İndigo Boya           ( PRO-SMH )

-          Filament Haşıl                  ( PRO-SMH )

-          Cam Elyaf Haşıl                ( PRO-SMH )

-          Levent Aktarma               ( PRO-SMH )

Yaş Terbiye ve Boya

-          İplik / Elyaf Boya                           ( KRANTZ )

-          Levent Boya                                    ( KRANTZ )

-          Kumaş Boya                                   ( KRANTZ )

-          Plazma Ön İşlem                           ( PRO-SMH )

-          Klasik ve Ultrasonik Yıkama        ( PRO-SMH )

 

Açıklamanın sonunda konu ile ilgili yetkililerin Pamir Özaltan, Sertaç Filat ve Nefise Özcan olacağının bilgisini veren Bilol, işbirliği yaptığı Pro-Teknik bünyesindeki Pro-SMH ve Krantz markalarına başarılar diledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.