Stoll’den Ürün Etkinliği

Karl Mayer (Çin), Changzhou'da Aralık ayında düzenlenen In-house Show'da STOLL markasının düz örme için yeni çözümlerini ilk kez sergiledi. Yüz yüze gerçekleştirilen etkinlik ilgi çekti.

  14 Ocak 2021 09:47 Perşembe
Stoll’den Ürün Etkinliği

Karl Mayer, ilk kez tesislerinde düz örgü makinesi teknolojisini sergiledi. Tekstil makineleri yapımında yenilikçi dünya pazar lideri, Şubat 2020'de endüstri lideri Stoll 'u satın aldı ve kısa bir süre sonra Şanghay tesisini, ilk entegrasyon projelerinden biri olarak Karl Mayer 'in Changzhou tesisine taşıdı. 17 - 19 Aralık tarihleri ​​arasında Grup, kendisini Çin pazarında çözgülü örme ve düz örgü için yenilikçi çözümlerin lider tedarikçisi olarak tanıtmak için bir şirket içi gösteri düzenledi.

Çin Büyük Pazar

Yüz yüze etkinliğin öne çıkan özellikleri arasında, yüksek hacimli pazar için, kişiselleştirilmiş komple moda etkisindeki otomasyona sahip ve bütünlükçü dijital üretim çözüm ve kapasitesini ortaya koyan yeni  düz örgü makinesi, düz örme işlemi için yenilikçi yazılım çözümleri ve yaratıcı süreç için ilham veren bir tasarım yer alıyor. Günlük maskelerin üretimi için yenilikçi bir teknolojinin bir sunumu da yapıldı. Örgü işlemi sırasında, yüz kaplaması için burun köprü hattı otomatik olarak yerleştirilir. Çözgülü örme teknolojisini temsil eden bir atkı örme makinesi, şık ev tekstili ve giysilerinin ne kadar verimli bir şekilde üretilebileceğini gösterecek.

Stoll Çin’de Karl Mayer Tesislerinde

Şirketin rehberli turu, yüksek pazar bilgi düzeyiyle gösteri programının tamamlayan bileşeni olacak. Karl Mayer'de (Çin) örme endüstrisinin kurum içi biraraya gelmesiyle Stoll müşterileri, makinelerinin üretildiği salonlarda yüksek teknolojiye sahip ekipmanları ve çalışacak ekibin uzmanlığını kendileri görebilecek ve uzman ekip ilgili konularda kendilerine profesyonel hizmet verdi. Konuya ilşkin Karl Mayer (Çin) Genel Müdürü Yang ZengXing, "Changzhou'daki modern üretim tesisleri ve Stoll gelişim’in yeni kurulumu, Çin ve Asya'daki müşteriler için kurumsal değerleri güçlendireceğinden hiç şüphem yok" dedi. Ziyaretçiler ayrıca diğer ürünler hakkında da bir fikir edindiler. Örneğin, software start-up KM.ON'un dijital çözümlerinden nasıl yararlanabileceklerini keşfedip ve çözgülü örme gibi diğer teknolojileri yerinde deneyimleme şansını yakaladılar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.