Stoll’den Örgü Alanına Yeni Dijital Çözümler

Itma Asia tekstil makine fuarında, Stoll yeni yazılım çözümü olan Knitteligence’i ve örgü makinelerini ziyaretçilere tanıttı.

  22 Kasım 2018 00:00 Perşembe
Stoll’den Örgü Alanına Yeni Dijital Çözümler

Knitelligence®, Stoll’ün yeni yazılım çözümü olarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Stoll’ün knitelligence® teknolojisi, tüm yazılım çözümlerini, olduğu gibi düz örgü üretimini de tüm değer zincirini kapsayan tek bir platformda birleştiren modüler bir sistemdir. Tasarımdan üretime kadar, knitelligence® mevcut müşteri süreçlerine kolayca entegre edilebilir.

Stoll’den Yeni Dijitalleşme Çözümleri

Stoll’ün standında “Ağların ve proseslerin dijitalleştirilmesi” konusu ilgi odağıydı. Yeni yazılım çözümlerini mümkün olan en iyi şekilde göstermek için, knitelligence®'in iş akışını etkileyici bir şekilde gösteren canlı bir gösteri vardı. Ziyaretçiler, STOLL-artwork® Photoshop eklentisindeki kendi resimlerini ve motiflerini düzenleyebildiler ve STOLL-autocreate® aracılığıyla bir örgü programına doğrudan dönüştürebildiler.

Yeni Örgü Makineleri

Bununla birlikte, bu fuarda örgü makinesi teknolojisi alanında, STOLL  E7.2 ile yeni ADF 830-24 W makinesini ilk kez ziyaretçilerle tanıştırdı. Stantta ayrıca yine aynı kategoride, kaplama tekniği ile örülmüş bir kazak sunuldu. Yeni CMS 830 HP örgü ve çoklu ölçü E9.2'de sunuldu. STOLL'un yeni makinesi CMS 330 HP W TT sport, CMS 502 HP + Bc ve ADF 530-24 gibi diğer makineler de sergilendi.

Adobe Photoshop Eklentili STOLL-artwork®

Moda ve Teknoloji alanında, STOLL, yaratım ve üretim süreci için Adobe® Photoshop® eklentili STOLL-artwork®'ı tanıttı. Bu yenilik fuar standında çok ilgi gördü ve canlı bir gösteride ziyaretçilere etkileyici bir şekilde sunuldu. Yeni Adobe® Photoshop® uzantısı STOLL-artwork®'a ek olarak, Fashion & Technology, alanında en yeni Trend Koleksiyonu, Dijital Knits'i sundu. STOLL-artwork® sayesinde etkileyici örgü modelleri de yaratıldı.

Fuar Alanında Heyecan Verici Seminerler

Tüm bu yenilikler ve geliştirmelerin yanı sıra, Stoll ziyaretçileri bir kez daha şaşırttı. Teknik Tekstiller, Dijital Örgü, STOLL-artwork® ve örgü alanında dört seminer ilgilenenler için sunuldu. Beklendiği gibi, seminerler çok iyi takip edildi ve ziyaretçiler arasında büyük bir ilgi gördü.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.