Spinit 3.0 E Yenilikleri ITMA Asia’da Sergilenecek

Örgü makineleri üreticisi Alman Mayer&Cie, spinit systems teknolojisi ile donattığı yeni makinesini ITMA Asia+CITME’de sergileyecek.

  26 Eylül 2016 09:00 Pazartesi
Spinit 3.0 E Yenilikleri ITMA Asia’da Sergilenecek

Dünyanın önde gelen örgü makine üreticilerinden, Mayer&Cie; eğirme, temizleme ve örgü işlemlerini tek bir makinede bir araya getirerek önemli bir teknolojiyi tekstil sektörünün kullanımına sunuyor. 21-25 Ekim 2016 tarihlerinde Şanghay’da düzenlenecek olan ITMA Asia+CITME Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’na katılacak olan Mayer&Cie; yeni makinesi Spinit 3.0 E’nin Çin ve bölge ülkelerine yönelik tanıtımını fuarda gerçekleştirecek. Mayer & Cie.’nin spinit systems teknolojisi ile donatılan ilk makinesi Spinit 3.0 E, ilk kez sergilendiği ITMA Milano’da da büyük ilgi görmüştü.

Mayer&Cie Spinit Sistemler Pazarlama ve Satışından Sorumlu Michael A. Tuschak, Spinit 3.0 E’nin fuarda gerçekleştirilecek olan tanıtımının şirket için önemli bir dönüm noktası olacağını belirtti. Tuschak, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “2015 ITMA Milano’da yeni teknolojimizin genel satışlarının başlamasının ardından bu etkinlik, teknolojimizin kademeli olarak görücüye çıkış yılıdır. Çin en önemli pazarlarımızdan biri ancak Güney Kore ve Tayvan gibi komşu ülkelerde de Spinit 3.0 E için önemli bir potansiyel görüyoruz.” sözlerine yer verdi.

Yerel temaslarda bulunmanın her zaman avantajlı olduğunu da dile getiren Tuschak, “Fuarlar hem gerçek hem de mecazi anlamda bölgedeki birçok tekstil üreticisine daha yakın. Bu nedenle spinit sistemler ekibimiz detaylı bilgiler ve ziyaretçilerle paylaşılacak çeşitli deneyimler için orada olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Spinit Systems Teknolojisinin Sunduğu Avantajlar

Spinit 3.0 E, Mayer & Cie.’nin spinit systems teknolojisi ile donatılan ilk makine türü oldu. Makine, eğirme, temizleme ve örgüyü bir araya getirerek, yeniden sarım sürecini gereksiz hale getiriyor. Spinit 3.0 E teknolojisinde, yalancı büküm denen eğirme prosesi kullanılarak, fitil, doğrudan yüksek kaliteli örgü kıyafete dönüştürülüyor.

Üretim işlemi sırasında Spinit’in ipliğin inceliğini çeşitlendirmesini ve başka bir şekilde kesinlikle örülemeyecek, tamamıyla yeni desenler oluşturmasına olanak tanıyor. Bu avantajların yanı sıra, Mayer & Cie’nin sunduğu bu yenilikçi teknoloji, maliyet ve yer konusunda da ciddi bir tasarruf sağlıyor. Önceden birçok makineye ihtiyaç duyulan yerlerde şimdi boyutsal olarak konvansiyonel bir örgü makinesine benzeyen tek bir makine yeterli geliyor. Spinit 3.0 E, kendisiyle yapılan örgü giyim üretiminin, konvansiyonel üretim prosesine kıyasla çok daha az enerjiye ihtiyaç duyması sebebiyle sürdürülebilirlik açısından önemli bir adımı temsil ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.