Örgü Makineleri KTM2021 Fuarında

Pailung Machinery Mill Co. Ltd’nin Mümessilliğini yürüten Elips tekstil KTM fuarında Yeni nesil yuvarlak örgü makinelerini sergileyecek.

  01 Kasım 2021 09:29 Pazartesi
Örgü Makineleri KTM2021 Fuarında

Tekstil sektörüne uzun  hizmet veren Elips Tekstil, tekstil sektöründeki yeni teknolojileri Türkiye pazarına sunmak ve teknik servisini sağlamak amacı ile 2000 yılında İstanbul'da kurulmuştur. 2003 yılında Orta Asya tekstil sektörüne hizmet vermek maksadıyla Özbekistan'da da temsilcilik açan Elips konusunda uzman satış temsilcilikleri ve teknik elemanları ile sektöründe bir referans noktası haline gelmiştir.

Pailung Machinery Mill Co. Ltd’nin geliştirdiği yuvarlak örgü makinelerinin Türkiye mümessilliğini uzun yıllardır başarılı bir şekilde sürdüren Elips Tekstil’in genel müdürü Zeynel Doğan Kahramanmaraş’ın Örgü kumaş üretiminde çok önemli bir konumda bulunduğuna işaret ederek KTM Fuarının firmaları için bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Doğan yaptığı açıklamada ‘’Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı KTM2021 de yeni teknoloji Örgü makinesi ile müşterilerimizin karşısına çıkacağız.’’ dedi. Elips tekstil genel müdürü Zeynel Doğan KTM2021 fuarındaki stantlarına Örgü makinelerini görmek ve yeni projeler planlamak için tüm sektör temsilcilerini davet etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.