Mayer & Cie.’ye Özel Ödül

Mayer & Cie. Almanya’nın stratejik anlamda en iyi markalarından biri seçildi.

  13 Temmuz 2017 01:00 Perşembe
Mayer & Cie.’ye Özel Ödül

Albstadt merkezli yuvarlak örgü makineleri üreticisi Mayer & Cie. (MCT), 29 Haziran’da Berlin’de gerçekleştirilen Alman Marka Ödülleri’nde (Special Mention in 2017 German Brand Awards) özel ödüle layık görüldü. Alman Marka Enstitüsü ödülleri, marka yönetiminin özel yönlerinin takdir edilmesi amacıyla veriliyor. Yarışma ve ödül programı German Rat für Formgebung ve Tasarım Konseyi tarafından düzenleniyor.

 

Mayer & Cie. bugün kendisini yuvarlak örmede pazar ve teknoloji lideri ayrıca inovasyon lokomotifi olarak görüyor. Bu konumu benimsemek, bu imgeyi tüm dünyadaki ürünler, eylemler, faaliyetler, çalışanlar ve temsilciler aracılığıyla ürünle bağdaştırmak anlamına geliyor. Marka herkese bir kimlik aşılamalı ve kendisini diğer markalardan ayırmalıdır. Mayer & Cie., bunu özellikle şirketin yüksek derecedeki inovasyonu ve teknoloji liderliği sayesinde başarmıştır. Hep birlikte hareket ederek şirket, şirketi uluslararası bir pazar lideri haline getiren ekonomik başarıyı oluşturuyor.

 

Mayer & Cie. Kurumsal Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sebastian Mayer, aldıkları ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Marka stratejimizle yüksek bir seviyeye çoktan ulaştık ve en iyi şirketler arasındayız.” dedi. Aralarında Kyocera ve Motel One şirketlerinin de bulunduğu sekiz şirket, Berlin’deki kazananlar kürsüsünde yer aldı. En iyinin iyisi seçilen markalar, yılın sürdürülebilir markası ve yılın inovasyon markası ünvanlarına da sahip oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.