İtalyan Tekstil Makineleri Techtextil Frankfurt'ta Liderlik Ediyor

Teknik tekstil endüstrisi, teknik ve yenilikçi tekstillerin önde gelen küresel fuarı Techtextil'in 23-26 Nisan tarihleri arasındaki edisyonunda Frankfurt'ta bir araya geldi.

  10 Mayıs 2024 08:28 Cuma
İtalyan Tekstil Makineleri Techtextil Frankfurt'ta Liderlik Ediyor

Almanya'da 50'den fazla İtalyan tekstil makine firması katılım sağlayacak. Bunların arasında 30 firma, İtalyan Ticaret Ajansı ve İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği ACIMIT tarafından düzenlenen İtalyan Pavilyonu'nda hazır bulunacak (Salon 12.0, Stand A06 ve B11) Bu alanda fuara katılan ACIMIT ortakları firmalar arasında şunlar yer alıyor: Aeris, Bematic, Beschi, Bombi, Castello, Color Service, Ferraro, Gualchieri e Gualchieri, Guarneri Technology, Mariplast, Monti-Mac, Pentek, Rollmac, Salvadè, Sariel, Sicam, Srs, Stalam, Tecnomeccanica Biellese, Testa, Texera, Toscana Spazzole, Ugolini, Unitech, Zanfrini, Zappa.

Acimit Üyeleri Teknolojik Tedarik Sağlıyor

Teknik ve yenilikçi tekstiller hızla büyümeye devam ediyor. 2023 yılında bu ürünlerin küresel ticareti, 2009 ile 2023 yılları arasında yıllık ortalama %4,4 büyüme oranıyla 44,7 milyar euroya ulaştı. Avrupa Birliği, sektörün küresel ticaretine %35 katkıda bulunuyor. Almanya ve İtalya; Çin, Birleşik Devletler ve Japonya ile birlikte teknik tekstillerin önde gelen ihracatçıları arasında yer alıyor.

Sektörün hem üretim hem de tüketim açısından büyümesi, bu özel segment için ısmarlama makinelere olan talebin artmasına destek oldu. İtalyan tekstil makineleri üreticileri, bu özel sektörde faaliyet gösteren müşterilerin yeni ihtiyaçlarını karşılamak için uzun süredir teknolojik tedariklerini genişletiyor. Aslında 100'den fazla ACIMIT üye şirketi halihazırda sektör müşterileri için çalışıyor.

ACIMIT Başkanı Marco Salvadè şunları söylüyor; "Techtextil, teknik ve yenilikçi tekstil işine çalışan veya girmek isteyen İtalyan üreticiler için temel bir referans noktası olmaya devam ediyor. Made in Italy teknolojilerinin çok yönlülüğü, teknik tekstillerin çeşitli uygulama alanlarında kullanılmaya çok uygundur ve bu Techtextil'in birçok ziyaretçisinden gelecek farklı talepleri karşılayabilecek kapasitededir.’’


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.