Çorap Makinesi Parçalarında Kern-Liebers İmzası

Kern-Liebers, tek silindirli çorap makineleri için OEM kalitesinde iğneler sunuyor.

  03 Ocak 2018 01:00 Çarşamba
Çorap Makinesi Parçalarında Kern-Liebers İmzası

Modern tek silindirli çorap makineleri, mükemmel kalitede ve yüksek üretim hızlarında çorap üretebilmektedir. Örme ürünün kalitesi, büyük ölçüde kullanılan iğnelerin kalitesine bağlıdır. Kern-Liebers Textile,  çorap üretimi için kullanılan neredeyse tüm makineler için üstün kalitede iğneler sunuyor. İğneleri ve makine parçaları, Lonati’nin OEM teknik özelliklerini karşılayabilmektedir.

Kalite bakımından en yüksek talepleri yerine getirmekle beraber, son derece esnek olup, mükemmel yüzey bütünlüğü ile yuvarlamaya sahiptirler. Çorap makinesi, iğnelerin yüksek kalitesi sayesinde sorunsuz çalışabilmektedir.

Kern-Liebers firmasının ayrıca geniş yelpazede sunmuş olduğu makine parçaları arasında; platinler, transfer jakları, selektörler ve silindir çubukları yer alır. Yoğun gerilime tabi tutulan bazı parçalarda kısmen sertleşmiş alanlar bulunmaktadır.  Örneğin, selektörlerin alınları gibi. Firma, ıstampalama teknolojisi alanında uzun yıllara dayanan deneyimi sayesinde, sofistike transfer jak formları gibi, teknik olarak zorlayıcı parçaları üretebilmektedir. Parçaların büyük bir kısmı önde gelen makine üreticileri ile yakın işbirliği sonucunda geliştirilmiştir.

Geniş ürün yelpazesi ile Kern-Liebers, tekstil endüstrisinin lider tedarikçilerinden biri haline geldi. Müşterileri arasında hem makine üreticileri hem de tekstil ürünleri üreticileri yer alan firmanın, dünya çapındaki satış ve destek hizmetleri, 80’in üzerinde ülkede bulunan uluslararası ağ ve temsilcilikler vasıtasıyla dünya genelinde mevcut tüm büyük tekstil pazarlarını kapsıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.