LC Waikiki’nin Kıyafetlerini Çocuklar Tasarlıyor

LC Waikiki yeni koleksiyonuyla kız çocuklarının hayal dünyalarını kıyafetlerine yansıtmalarını sağlıyor.

  26 Ekim 2020 07:30 Pazartesi
LC Waikiki’nin Kıyafetlerini Çocuklar Tasarlıyor

LC Waikiki’nin kız çocukları için tasarladığı sweatshirtlerde yer alan baskılardan esinlenerek hazırladığı pelüş oyuncaklar ve kuklalar çocukların en keyifli oyun saatlerinde ana karakter olacak. Çocuklar kendi kombinlerini yaparken bluzlarında yer alan ve cırt cırtlı olarak farklı seçeneklerle tasarlanan karakterlerle kıyafetlerini dilediğince değiştirebiliyor.

Miniklerin yaratıcı dünyasına destek olan LC Waikiki’nin inovatif koleksiyonunda dikkat çeken diğer tasarımlar ise boyanabilen sweatshirtler ve dokununca konuşan motifler oluyor. Çocukların özgürce kendi renklerini seçerek kendi tarzını oluşturabilecekleri koleksiyonda, konuşan motifler öğrenme sürecini destekleyen eğlenceli bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.