Korteks Sektöre İlham Vermeye Devam Ediyor

Lider iplik üreticilerinden Korteks sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleri vitrine çıkaran Texhibition İstanbul Fuarı’na katıldı.

  02 Mayıs 2024 08:30 Perşembe
Korteks Sektöre İlham Vermeye Devam Ediyor

Zorlu Holding Tekstil Grubu şirketlerinden Korteks, sürdürülebilir bir gelecek hedefiyle ortaya koyduğu yenilikçi ürün ve çözümlerle adından söz ettirmeye ve sektöre ilham vermeye devam ediyor. Polyester iplik üretiminde Avrupa’nın en büyük entegre üreticisi ve ihracatçısı olan Korteks, 6-7-8 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı’na en yenilikçi ürünleriyle katıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM, İTHİB, İstanbul Ticaret Odası, Kosgeb iş birliğiyle 5. kez düzenlenen fuarda Korteks hazır giyimde kullanılan DRY TOUCH®, geri dönüşümlü ipliği TAÇ Reborn, biyobozunur çözümü TAÇ Bioloop gibi fonksiyonel ipliklerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Korteks sergilediği ürünlerle fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu.

“Sergilediğimiz Ürünler Yoğun İlgi Gördü”

Tekstil sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren Texhibition İstanbul Fuarı’nın her açıdan kendileri için çok verimli ve faydalı geçtiğini ifade eden Korteks Genel Müdürü Barış Mert, “Korteks olarak, Grubumuzun Akıllı Hayat 2030 strateji çerçevesinde tüm işlerimizi sürdürülebilirlik odaklı yürüten bir şirketiz. Yüksek kaliteli ürünler üretirken sürdürülebilirlik prensiplerini de işimizin en hayati unsuru olarak tavizsiz bir şekilde uyguluyoruz. Bu anlayışla Taç Bioloop, Thermal Touch ve pet şişe ve polyester ipliklerin geri dönüşümü ile üretilen TAÇ Reborn gibi birçok özellikli ve fonksiyonel ipliği sektördeki müşterilerimize sunabiliyoruz. Texhibition İstanbul Fuarı’na da ağırlıklı olarak en yenilikçi ürünlerimizle katıldık. Sürdürülebilirliği odağımıza alarak ürettiğimiz ve fuarda sergilediğimiz ürünler ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri olduk. Ayrıca bu fuarı çok kıymetli bulduğumu da ifade etmek isterim çünkü bu fuar firmaları global markalarla bir araya getiriyor ve aynı zamanda üretimin, kalitenin, trendlerin, sürdürülebilirlik ve tasarımın ön planda olduğu ihracat odaklı bir fuar” dedi.

Kullandığı teknoloji açısından dünyanın önde gelen tesislerinden biri olan Korteks, sahip olduğu bu teknolojiyi, sürdürülebililrik odaklı bir Ar-Ge ve inovasyon anlayışı ile birleştirerek birçok yenilikçi ürüne imza atmaya devam ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.