Bursalı, Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması oldu

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

  07 Aralık 2020 09:21 Pazartesi
Bursalı, Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması oldu

Turkishtime tarafından hazırlanan “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri’ araştırmasında pek çok kategoride yer alma başarısı gösteren Bursalı, tasarım tescil sayısına göre Türkiye’nin en çok tasarım tescil ettiren firması oldu

Türkiye’nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanını elinde bulunduran Bursalı, 2019 yılında Ar-Ge Merkezinde alınan tasarım tescil sayısına göre 50 firma arasında ilk sırada yer alırken, marka sıralamasında ise 45’inci firma olarak gösterildi.

Bu gurur tüm Bursalı ailesinin

Kuruldukları günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, Ar-Ge ve yenilik odaklı yatırım çalışmalarının karşılığında böylesine önemli ödüllerle onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sürdürülebilir yenilikçilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Bursalı, “Şirket olarak, yatırım çalışmalarımız sonucunda bu tarz ödüllere layık görülmek çok güzel. Bu başarı çalışanlarımızın. Tüm Bursalı ailesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.