Türk Derisini Dünyaya Arda Turan Tanıtacak

Türk derisini iç ve dış pazarlarda tanıtmak, pazar ve ihracat potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalar yürüten Deri Tanıtım Grubu, yurtdışı hedef pazarlarındaki tanıtımlarını Arda Turan ile yürütecek

  10 Mart 2016 08:05 Perşembe
Türk Derisini Dünyaya Arda Turan Tanıtacak

Deri sektöründe faaliyet gösteren firmaların desteği ile Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda kurulan Deri Tanıtım Grubu (DTG), Türk derisini dünyaya tanıtacak projelere imza atıyor. DTG, 2016 yılında Türk derisinin yurtdışı tanıtım yüzü olarak futbolcu Arda Turan ile anlaştı. Bu işbirliği kapsamında, Arda Turan DTG’nin başta Milano olmak üzere yurtdışı hedef pazarlarındaki tanıtımlarında yer alacak.

Türk derisini iç ve dış pazarlarda tanıtmak, ihracat potansiyelini arttırmak amacıyla 11 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan Deri Tanıtım Grubu, 2016 yılındaki hedefleri doğrultusunda, yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden futbolcu Arda Turan’ın marka yüzü olmasına karar verdi. Marka yüzü Arda Turan’ın yer aldığı reklam filmi, tanıtım faaliyetleri kapsamında yayınlanmaya başladı. Deri Tanıtım Grubu, Türk deri, deri mamulleri ve ayakkabı sektörlerinin ihracatına ivme kazandıracak bir pazarlama, pazar geliştirme, tanıtım stratejisi oluşturmak, başta ihracat pazarları olmak üzere bütün dünyada sektörün pazar payını artırmak, dünyaya Türk derisi imajını yerleştirmek, Ar-Ge ve pazarlama, tanıtım ve markalaşma konusunda kalıcı faaliyetleri organize etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.