Salgın Koşullarında Yenilikçi Fuar Deneyimleri

Çin pazar hâkimiyeti yeniden sağlandı ve işletmeniz bundan nasıl kazanım sağlayabilir?

  09 Temmuz 2021 09:18 Cuma
Salgın Koşullarında Yenilikçi Fuar Deneyimleri

Intertextile Apparel's Spring Edition'da zemine ayak basmanın yarattığı hissi keşfetmek için Messe Frankfurt, fuar katılımcılarına deneyimlerini, Çin pazarına yönelik beklentilerini ve geçtiğimiz yıl boyunca tren ve yeniliklere ilişkin gözlemlerini aktardı.

Çin’de sektörün yeniden toparlanmasıyla birlikte, tekstil piyasası hızlı iyileşme sürecinde kayıp yaşamadan ilerliyor, yeniden sağlanan pazar hâkimiyetine hatta pandemi öncesine göre artan büyümeye tanıklık ederek.

Geçtiğimiz yıl Intertextile, katılımcıların ve alıcıların Çin pazarının hızlı iyileşme sürecinden kazanım sağlamalarına ve yeni trendleri keşfetmelerine zemin hazırlamak için tekstil endüstrisinin bağlantısını devam ettirdi. Mart 2021'deki Bahar Sürümü, 17 ülke ve bölgeden yaklaşık 2.600 katılımcının yanı sıra 80.533 alıcıyı ağırladı. Fuar müdavimleri, pazarın yeniden işlerlik kazanmasına ilişkin genel bir iyimser havanın yanı sıra yoğun bir ziyaretçi trafiği, çok sayıda gerçekçi talepler ve siparişler deneyimledi. Tekstil endüstrisinin Çin merkezli toparlanma ve ilerlemesine işaret eden baskın öngörü, fuar sohbetlerinin ana konusu oldu.

Yükselen Yeni Trendler

Dahası, şovda yeni ve yükselen trendler gözlemlendi. Pandeminin patlak vermesinden bir buçuk yıl sonra, nicelikten çok nitelik ve yeni, benzersiz ürünlere yönelik talep, rapor edilen öne çıkan değişikliklerdir. Anti-bakteriyel, hijyen odaklı ve sürdürülebilir kumaşlar ve çözümler gibi pandemi ile ilgili ürünlerin artan popülaritesine eşlik eden Çin pazarı, salgından bu yana yenilikçi tedarikçiler için daha büyük fırsatlar yaratan birkaç kaymaya tanıklık etti.

Hem Standlı Hem de Hibrit ve Çevrimiçi Cözümler

Elbette, birçok işletme seyahat kısıtlamalarına maruz kalmıştır, bu nedenle Intertextile, denizaşırı tedarikçiler ve alıcılar için kolay ve verimli katılım sağlamak için bir dizi hibrit ve çevrimiçi çözüm geliştirmiştir. Bu çözümler, bu Ağustos'ta Sonbahar Sürümü'nde, geliştirilmiş hibrit çözümler de dâhil olmak üzere yeniden vitrine çıkacak, böylece bu şansı geri tepmemiş olacaksınız.

Bu Ağustos ayında Çin'de yeniden yapılandırılan, iç talepten yararlanmak için, denizaşırı markaların Çinli temsilcileri, fuar yerleşkesinde bir stant ile fuara bizzat iştirak etme ayrıcalığına sahiptir. Ancak fiziki olarak katılım sağlayamayan şirketler için, ürün sergisi için fuar alanında stantlı Hibrit Sergi Paketi mevcutken, katılımcılar için business matchmaking ve alıcılarla görüntülü toplantılar organize etmek için fuarın çevrimiçi platformlarını kullanabilirler. Farklı katılım seçenekleri hakkında daha ayrıntılı bilgi bu makalenin sonunda bulunabilir.

Fuar Katılımcı Yorumları

Bay Çakal Tsang, Bölgesel Satış, Orta Anadolu, Türkiye: "Çin'deki pazar, geçen yılki covid-19 yasaklarından sonra oldukça hızlı bir şekilde toparlandı, Mayıs 2020 civarında pazarda iyileşme ve geri kazanım fark ettik. Bu yüzden iç piyasada ve geçen yıl boyunca Shenzhen depomuzdaki stoğu kullanarak promosyon çalışmalarımızı yürütüyoruz.’’

Bay David Chu, Shanghai Baosai International Trade Co Ltd (Lanificio Fratelli Cerruti SpA Temsilcisi), İtalya Genel Müdürü: “Temel olarak, Avrupa'dan ithal edilen kumaşları bulmak isteyen yerli müşteriler Intertextile'a gelecek. Pandemi, tüketicilerin ürün kalitesi konusundaki zorlayıcı taleplerine hız verirken tüketiciler ürün güvenliği konusunda artan endişe duyuyorlar. Bu yıl şirketler de geçen yıla göre nispeten daha fazla yatırıma ilişkin daha açık.”

İngiltere Tasarım Birliği Temsilcisi Genel Müdürü Guanlian Yuan: “Bu edisyon, Londra'dan tedarik edilen en güncel baskıları yanımızda getirdik. Bugün ziyaretçi akışı oldukça yüksek ve hepsi karar verici olan birçok marka tasarımcısı ve kumaş direktörü gözlemledik.”

Alumo AG, İsviçre Ürün Müdürü Bayan Zheng Liu: “Bu fuara katılmanın amacı herkese bir güven duygusu aşılamak ve hala sağlıklı bir şekilde çalıştığımızı göstermek. Bu yıl Çinli müşterilerimizle birlikte büyüyor ve onlara kaliteli ürünler sunuyoruz. Genel olarak fuar, endüstrinin farklı müşterileri merkezi bir yerde karşılaması için etkili ve prestijli bir platformdur. Yeni müşterilerin de bizi bulması elverişli iken mevcut müşterilerle bir araya da gelebiliriz.”

Bay Justin Ji, Müdür, Omniapiega S.R.L. İtalya: “Pelisli kumaşlarda uzmanlaşmış bir İtalyan şirketi ile ortak girişimiz. Geri bildirimlerinin farkında olduğumuz için her zaman fuara katılıyoruz. Intertextile'ın büyük etkisi nedeniyle müşterilerimiz standımızı ziyaret etmeye istekliler, bu nedenle fuar, müşterilerimizle aramızda bir köprü olmanın yanı sıra ürünlerimizi sergilememiz için bir platform."

Reda (Shanghai) Trading Co Ltd, İtalya Genel Müdürü Bayan Weili Jiang: “Intertextile'a uzun yıllardır katılıyoruz ve her seferinde deneyimimiz çok iyi. Sonuçta bu, Çin'deki en önemli giyim ve kumaş fuarı. Mevcut pandemi durumunda müşterileri gezmek ve ziyaret etmek bizim için çok rahat olmadığından, fuar sırasında iş görüşmeleri yapıp tamamlayabilmemiz güzel. Müşterilerle yaptığımız alışveriş sayesinde, piyasanın iyileşmekte olduğu aşikar ve bu da güvenimizi artırıyor. "

Bu Ağustos'ta sektörün önde gelen ticaret fuarında ürünlerinizi nasıl sergileyebilirsiniz?

Biz sizi koruduk! Yüz yüze, karma ve çevrimiçi çözümler dahil olmak üzere Intertextile Apparel's Autumn Edition'a katılmanın birkaç yolu var. Yani dünyanın neresinde olursanız olun, kaçırmak zorunda değilsiniz.

o Firmanıza özel stant ile fuarda bizzat sergileyin

o Şirketinizin yerinde standını yönetmek için Çinli temsilcilerinizin veya şube ofisinizin fuara şahsen katılmasını sağlayın

o Fuara Hibrit Sergi Paketimiz ile katılın – ürünlerinizi yerinde sergileyin ve iş eşleştirme ve çevrimiçi platformlarımız aracılığıyla alıcılarla etkileşim kurun

o Henüz karar vermediniz mi? Seçeneklerinizi daha ayrıntılı görüşmek için iletişime geçin

Hibrit Sergi Paketine neler dahildir?

o Ekstra marka / ürün teşhiri için video oynatmak için AV ekipmanı ile birlikte ürünlerinizi sergilemek için yerinde kabin

o Yapay zeka güdümlü iş eşleştirmesi ve görüntülü toplantılar planlamak için Connect PLUS'a ve adil uygulamaya erişim

o Alıcıların soru göndermeleri için anlık mesajlaşma ve ürün sorgulama hizmetleri

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics - Sonbahar Sürümü, Intertextile Shanghai Ev Tekstili - Sonbahar Sürümü, İplik Fuarı Sonbahar, CHIC ve PH Değeri ile aynı anda düzenlenecek ve tek bir çatı altında tüm endüstri için tek elden bir kaynak platformu sağlayacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.