Özdilek’ten Yeni Lisans Anlaşması

Özdilek, Disney’in ev tekstili kategorisinin üretim ve satış lisansını aldı.

  03 Haziran 2021 09:08 Perşembe
Özdilek’ten Yeni Lisans Anlaşması

Türkiye’nin en büyük entegre tekstil üretim tesislerinden biri olan Özdilek, önemli bir anlaşmaya imza atarak Disney Home markasının Avrupa ve Güney Afrika pazarına yönelik üretim ve satış lisansını aldı. Özdilek yaptığı lisans anlaşması ile Cars, Spiderman, Avengers, Dalmaçyalı, Frozen, Princess, Mickey & Minnie Mouse gibi karakterlerin nevresim takımları ve havlularını üretip satacak.

Modern Tesislerde Kaliteli Üretim

Özdilek’in1971 yılında iki adet dokuma tezgahı, beş personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle Bursa'da başlayan üretim hikayesi, bugün 122.000 metrekare kapalı alana sahip tesislerde yıllık 13.500 ton pamuk ipliği üretimi, 10.000 ton  havlu üretimi ve 18.000.000 metre ev tekstili üretimi ile Türkiye ev tekstili piyasasının yüzde 30’una ulaşmıştır.

Özdilek’in üretim tesislerinde; ham pamuktan pamuk ipliğine, iplikten dokumaya ve boyahaneden konfeksiyona kadar tam entegre şekilde üretim yapılmaktadır. Özdilek, tamamen modern teknoloji ve otomasyon ile entegre tesislerde gerçekleştirdiği üretim kapasitesi ve kalitesiyle havlu - bornoz üretiminde dünyada ilk 6 içinde, Avrupa'da ise 1. sırada yer almaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.