OEKO-TEX® Heimtextil'de Sürdürülebilirliğe Dikkat Çekecek

Tekstil ürünlerinin daha güvenilir ve sürdürülebilir olmasını sağlayan çeşitli test ve sertifikalar sunan OEKO-TEX®, Heimtextil'de Y kuşağına ve sürdürülebilirliğe vurgu yapacak.

  15 Aralık 2016 10:05 Perşembe
OEKO-TEX® Heimtextil'de Sürdürülebilirliğe Dikkat Çekecek

Messe Frankfurt tarafından 10-13 Ocak tarihleri arasında Frankfurt am Main'de gerçekleştirilecek olan Heimtextil Fuarı’nda bir panel gerçekleştirecek olan OEKO-TEX®, Y kuşağı pazarını ve sürdürülebilirliği ele alacaklar.

Panelde Home & Textiles Today'in Genel Yayın Müdürü Jennifer Marks ve Uluslararası OEKO-TEX® Birliği İş Geliştirme ve Ürün Yönetimi Başkanı Carola Grummt yer alacak. Uluslararası OEKOTEX® Birliği Pazarlama ve İletişim Bölümü Başkanı ve sürdürülebilirlik iletişiminde uzman Anna Czerwinska tarafından yönetilen panelde, panelistler, öne çıkan trendler ve satın alma kararlarını yönlendiren kişisel değerler de dâhil Y kuşağı pazarının önemli noktalarını gözden geçirecekler.

Y kuşağı (Millennials), yani 1981-1997 yılları arasında dünyaya gelen genç yetişkinler, tarihin en büyük kuşağı olup, üretici veya perakendecinin göz ardı etmemesi gereken bir tüketici segmentini temsil ediyor. Sürdürülebilirlik ise Y kuşağı için önemli konuların başında geliyor.

Anna Czerwinska, konuyla ilgili olarak, "Hesap verebilirlik, sosyal ve çevreye duyarlı tüketicilerle etkili olan bir pazarlama stratejisinin temel bir bileşenidir" sözlerine yer verirken şunları ekliyor; "Y kuşağı doğru şeyi yapan ve bunu ispatlayabilen şirketler ve markalar arıyor. Şeffaflık onlar için son derece önemli.”

OEKO-TEX®, ev tekstili üreticilerinin, tedarikçilerinin, markaların ve perakendecilerin ürünlerinin, iplikten bitmiş ürüne kadar güvenli ve daha sürdürülebilir olmasını sağlayan çeşitli test ve belgelendirme ürünlerini Heimtextil Fuarı boyunca yakından anlatacak.

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.