Moda ve Ayakkabı Sektörü Nisan’da Düsseldorf’ta

Ulrike Kähler, "Mevcut tüm kısıtlamalara rağmen, sektöre ait özel bir çalışmayı olarak takvime alabildiğimiz için çok heyecanlıyız.’’

  22 Nisan 2021 15:28 Perşembe
Moda ve Ayakkabı Sektörü Nisan’da Düsseldorf’ta

Düsseldorf’taki Areal Böhler 18-20 Nisan 2021 tarihlerinde özel sipariş alım etkinliğine ev sahipliği yaptı. Üç gün süren ve üç salonda gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 350 marka yer aldı ve koleksiyonlarını sergileme fırsatı buldu.

Ulrike Kähler, "Elbette temkinli ruh hali, ziyaretçi sayılarının ve genel talebin normal bir etkinlikte olduğu kadar etkili olmadığı anlamına geliyor," dedi ve ekledi, "Ancak sektör partnerleri olarak, özellikle kriz zamanlarında devamlılık göstermek ve ek çözümler sunmak bizim için hâlâ önemliydi."

Salgın Koşullarında Gerçekleştirilen Etkinlik

Ulrike Kähler'in görüşüne göre, COVID salgını ve buna bağlı kısıtlamalar nedeniyle birçok insanın geleceğe iyimser bakıp kendi güvenlik zone’larını terk etmemesi üzücü. Ancak birçok önde gelen Alman perakendeci - ve ayrıca daha küçük çapta işletmeler- özel etkinlikte hala temsil hakkına sahipti ve sipariş verme, ağ oluşturma ve en son koleksiyonları vitrine almak için bu fırsatı değerlendirdi.

Kähler, alım etkinliklerinde bazı normallik koşulları korunacaksa, fiziki ortamda gerçekleştirilen toplantıların ve yüz yüze etkileşimin hususi olduğunun altını çizdi. Ve şimdi, pazarın tümüyle fragmentasyonunu önlemek için sektör paydaşlarının kısa süreliğine bir araya gelmesi her zamankinden daha önemli.

Ziyaretçiler, aksesuarların yanı sıra, 2021/22 Sonbahar / Kış siparişlerini gerçekleştirebilmek için daha ileri teslim tarihlerine sahip moda koleksiyonları arayışındaydı.

Ulrike Kähler, “Temmuz 2021'de ve Ağustos 2021'de yaklaşan sezonluk sipariş etkinliklerimize düzenli sayıda ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz. En son gerçekleştirilen etkinlik gücün farklı bir temsilini ifade ediyordu.” diye özetledi, Ulrike Kähler. Ancak insanlar hala alışılagelmiş takvimlerine sadık kalsa da planlanmış takvimin geçerli olmasını yeniden iş hayatına geri dönüş açısından sabırsızlıkla bekliyorlar.

“Aşılar yaz aylarında hız kazanacak ve bu günlük yaşamı ve işleyişi genel anlamda çok daha kolaylaştıracak. Önümüzdeki yaz aylarında, zorunlu kısıtlamalar nedeniyle şu anda karşılaştığımızdan çok daha fazla yenilik olacak, ”dedi, Ulrike Kähler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.