FABRIC DAYS İlkbahar- Yaz Edisyonu Ertelendi

FABRIC DAYS'ın ikinci edisyonu için tekstil endüstrisi adına fiziki fuar organizasyonu, Munich Fabric Start ekibi tarafından Mart ayında gerçekleştirilecek.

  19 Ocak 2021 08:58 Salı
FABRIC DAYS İlkbahar- Yaz  Edisyonu Ertelendi

Pandemide , enfeksiyon oranları ve Avrupa'daki duruma dayanarak, Alman hükümeti geçen hafta genişletilmiş bir dizi önlem açıkladı. Enfeksiyon sayılarında henüz istikrarlı bir düşüş olduğuna dair herhangi bir işaret yok, bu da FABRIC DAYS etkinliğinin yeni yılın ilk haftalarında gerçekleştirilmesini olanaksız kılıyor.

Üç Yüz Uluslararası Katılımcı

İlkbahar yaz edisyonu için yaklaşık 300 uluslararası tedarikçinin yeniliklerini ve önemli gelişmelerini sunması bekleniyor. Organizasyondan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz aylarda kazanılan bilgi ve deneyimlerle önümüzdeki birkaç haftaya gerçekçi bir şekilde bakarsak, 26 - 28 Ocak 2021 arasındaki FABRIC DAYS tarihi artık katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz  için bağlayıcı değildir. Bu gerçeklere dayanarak FABRIC DAYS’i 5 hafta ertelemek durumunda kaldık,Yeni tarihimiz  2 - 4 Mart 2021 olacak şekilde değiştirilmiştir. "denildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.