BAQA Tasarımları ile Trendleri Yeniden Yorumluyor

Yerli kadın giyim markalarına yeni bir soluk getiren BAQA, yeni koleksiyonunu tanıttı.

  05 Ocak 2016 08:11 Salı
BAQA Tasarımları ile Trendleri Yeniden Yorumluyor

Marka anlayışını hızlı, akılcı, yenilikçi ve ulaşılabilir koleksiyonlar hazırlamak üzerine oluşturan BAQA, farklı tarzıyla ve urban-couture anlayışıyla rakiplerini geride bırakarak şehirli kadının gözdesi olmaya hazırlanıyor. Yeni kış koleksiyonunda yüksek bel, bol paça kesim pantolonları öne çıkan BAQA’nın çizgisinde; şıklıkla şekillendirilmiş lüks tasarımlar, hareketi kısıtlamayan fonksiyonel hoşluklarla birleşiyor.

Vizyonunu paylaştığı Türk ve Avrupalı tasarımcılarla beraber hazırladığı tasarımlarını, hayata geçiren BAQA, nefes alan hafif dokumaların ve yumuşak tuşeleri ile fark yaratıyor. Tasarımına bir mimarın bakış açısıyla yaklaşan markanın stilinde, geometrik estetiklerden ve çağdaş süslemelerden aldığı ilhamı görülebildiği koleksiyonları ile markanın temel anlayışı stilin yalnızca giyinmek değil, bir yaşam şekli olduğunu bilen kadınlar için sofistike, dinamik, şık ve konforlu bir tarza kapılarını açıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.