Saurer’den Hassas İplik Filamentlerinin İşlenmesinde Yenilikçi Çözümler

Bu yılki JEC'de Saurer, cam filament sepetlerin sevkiyatına yönelik otomasyon çözümüyle.

  15 Nisan 2024 09:11 Pazartesi
Saurer’den Hassas İplik Filamentlerinin İşlenmesinde Yenilikçi Çözümler

Cam filament iplikler alanındaki Robot AGV'miz GlassTwister'ımızı tam otomatik, hassas ve güvenilir bir şekilde yüklüyor. Saurer, tamamen ihtiyaçlarınıza uygun entegre otomasyon çözümleri için uzman mühendislik ortağınız olarak hizmet vermektedir.

CakeFormingWinder, Saurer Cam İplik Filament Sarım Makinesi

Saurer CakeFormingWinder, müşterilerinin talep ve gereksinimlerini tam olarak karşılıyor. Saurer, cam filament sarımı pazarındaki yeni teknolojisiyle en yüksek pazar taleplerini karşılayabiliyor. Yeni rotor teknolojisi ve yüksek hızlı travers sisteminin entegrasyonu sayesinde Saurer CakeFormingWinder, yüksek kaliteli cam filament ambalajların verimli üretimini gerçekleştirebiliyor. Saurer CakeFormingWinder, süreç zincirine hassas ve mükemmel bir entegrasyonla, patentli rulmanlar, su soğutmalı tahrik kutusu ve otomatik yağlama sistemleri gibi daha fazla teknik özellik sunuyor; üstelik tüm bunlar, yeni rotor teknolojisinden ve yüksek hızlı traversten bağımsız olarak sunuluyor.

GlassTwister, Yenilikçi Yüksek Performanslı Ring Büküm Makinesi

GlassTwister'ımız, cam filament ipliklerin yukarı bükümü için yenilikçi yüksek performanslı bir ring büküm makinesidir ve piyasada iyice yerleşmiştir. Büküm sistemlerimiz optimum seviye çeşitlilik ve esneklik sağlar. Müşteri ihtiyaçlarına yönelik uygulanan hizmet yelpazesinin yanı sıra, proje planlamasından servis garantisine ve tüm makine nesillerini kapsayan orijinal parça tedariğine kadar cazip ve kapsamlı bir paket mevcuttur.

GlassTwister VGT-P, Entegre Ply Üniteli Çoklu Ring Büküm Makinesi

Saurer, özellikle katlı ve hibrit iplikler için VGT-P'yi sunuyor. Çoklu ve hibrit iplikler için üretim alanında daha fazla verimlilik, daha yüksek kalite seçenekleri sunuyor. PreTwister üniteleri ve DownTwister makinesi, en iyi kalitede dengeli çoklu iplikler üretmek için mükemmel bir kombinasyondur.

Saurer Group Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Group, iplik üretimine yönelik makinelere ve bileşenlere yoğunlaşan, dünya çapında etkin, öncü bir teknoloji şirketidir. 170 yıllık köklü bir geleneğe sahip şirket olarak Saurer, her zaman inovasyonda lider olmuştur. Bugün grup, iki segmentten oluşan tekstil endüstrisi için çözüm sağlamaktadır. Spinning Solutions, balyadan ipliğe, kesikli elyaf işleme süreci için yüksek kaliteli, ileri teknolojiye sahip, müşteriye özel otomasyon çözümleri sunmaktadır. Saurer Technologies, lastik kordu, halı, kesik elyaf, cam filament ve endüstriyel iplikler için müşterilerin dinamik pazar gereksinimlerine esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan akıllı ve ekonomik büküm ve kablolama makineleri alanında uzmanlaşmıştır. Automation Solutions, tekstil fabrikaları için işçilikten tasarruf sağlayan sistemler dizisi sağlar. Yaklaşık 3.300 çalışanı ve İsviçre, Almanya, Fransa, Birleşik Krallık, Çekya, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'da bulunan tesisleriyle Saurer Group, dünyanın tekstil merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yetkinliğe ve donanıma sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.