Andritz ve Suominen - Başarılı bir Ortaklık

Andritz Group ile küresel yenilikçi ve sürdürülebilir nonwoven üreticisi olan Suominen, son birkaç yıldır başarılı bir şekilde iş ortağı olarak çalışıyorlar.

  09 Şubat 2021 14:29 Salı
Andritz  ve Suominen - Başarılı bir Ortaklık

Andritz birkaç spunlace hattını tedarik etmiş ve geliştirmiştir ve en son olarak yıkanabilir mendiller, bebek mendilleri, kişisel bakım ve ev içi kullanım için mendiller gibi yüksek kaliteli ürünlerin üretimi için bir WetlaceTM hattı tedarik etmiştir, böylece Suominen'in nonwoven inovasyon ve sürdürülebilirlik hedeflerinde rol oynamıştır.

Suominen yıllar içinde üretim iyileştirme planlarını geliştirdi ve önemli optimizasyon potansiyelleri belirledi. Suominen, birçok makine ve üretim hattını daha yüksek bir performans seviyesine yükseltti ve Andritz ile işbirliği içinde mevcut eğirme hatlarından bazılarının adaptasyonunu devreye aldı .

Yüksek Ürün Kalitesi

Bu, Suominen'in üretimdeki mükemmel performansını ve her zamankinden daha talepkar olan nonwoven pazarının anahtarı olan  yüksek ürün kalitesini korumasını sağlar. Son olarak, Suominen ve Andritz, Suominen ekipman operatörlerinin Andritz süreç uzmanlarından tam çevrimiçi destek almasına olanak tanıyan Metris Uzaktan Yardım için bir servis anlaşması imzaladı.

Andritz ve Suominen ayrıca endüstriyel ölçekte bir spunlace hattına ve bir wetlaid pilot hattına ev sahipliği yapan Andritz teknik merkezlerinde Ar-Ge çalışmalarını birlikte yürütmektedir. Tüm bunlar, Suominen'i yeni ürünler geliştirmede ve sürdürülebilirlik açısından gelecek taleplerini karşılamada destekliyor.

‘’Andritz’in Çalışmalarından Memnunuz’’

Suominen'in Başkanı ve Ceo'su Petri Helsky: “Andritz, geliştirmelerimizle yıllardır bizi destekliyor ve müşterilerimize dünyanın en rekabetçi ve en kaliteli ürünlerinden bazılarını sunmamızı sağlıyor. Andritz ayrıca Suominen'e müşterilerimiz için sürdürülebilir nonwovenlar üretmemizi sağlayan birinci sınıf hizmet sağlıyor. "

Andritz Nonwoven Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bölüm Müdürü Andreas Lukas: “Suominen, dünyanın en büyük sarılı mendil ürünü tedarikçilerinden biridir. Suominen ile birlikte yeni nesil mendillere katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Suominen, Andritz'e olan güvenini sürekli yeniler. Dünya çapındaki servis organizasyonumuz, üretim hatlarının bakımı için orijinal yedek parçalar ve süreç desteği sağlayarak Suominen'e yardımcı oluyor.''

ANDRITZ GRUBU

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ, kağıt hamuru ve kağıt endüstrisi, hidroelektrik sektörü, metal işleme ve şekillendirme endüstrisi, pompalar, kurumsal ve endüstriyel sektörlerde katı / sıvı ayırma için geniş bir yenilikçi tesis, ekipman, sistem ve hizmet portföyü sunmaktadır;  hayvan yemi ve biyokütle peletleme olarak. Küresel ürün ve hizmet portföyü, Metris markası altında sunulan elektrik üretimi, geri dönüşüm, nonwoven ve pano üretimi, otomasyon ve dijital çözümler için tesislerle tamamlanıyor. Halka açık grup bugün yaklaşık 27.800 çalışana ve 40'tan fazla ülkede 280'den fazla lokasyona sahiptir.

SUOMINEN CORPORATION

Suominen, bezler ve diğer uygulamalar için sarılı ürünler olarak nonwoven üretmektedir. Vizyonumuz, nonwoven yenilikleri ve sürdürülebilirliği için öncü olmaktır. Suominen'in nonwovenlarından üretilen ıslak mendiller, kadın bakım ürünleri ve bezler gibi yenilikçi ürünler, dünya çapında insanların günlük yaşamlarında mevcuttur. Suominen'in 2019'daki net satışları 411,4 milyon Euro'ydu ve Avrupa ve Amerika'da çalışan yaklaşık 700 profesyonelimiz var. Suominen'in hisseleri Nasdaq Helsinki'de işlem görmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.