Yarn Expo Kış Edisyonu’na Hazırlanıyor

Yarn Expo Kış Edisyonu 2020, 11-13 Mart 2020 tarihlerinde Shanghai Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

  23 Ocak 2020 09:15 Perşembe
Yarn Expo Kış Edisyonu’na Hazırlanıyor

Elyaf ve iplik tedariği alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Yarn Expo, 2019 yılında 87 ülkeden ve bölgeden 28 bin 302 alıcıyı kendisine çekerken, 2018 yılına göre %9’luk bir artış gösterek 12 ülke ve bölgeden 468 katılımcıya ulaşmıştı.

Çinli ve uluslararası alıcılara ulaşmak ve onları çekmek için hızlı gelişen bir sıçrama tahtası görevi gören Yarn Expo 2020 11-13 Mart 2020 tarihlerinde Shanghai Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde salon 8.2’de ayrılan 26 bin metrekare alan içinde gerçekleştirilecek.

Global Tekstil Ticaretinde Rekor Büyüme

Dünya Ticaret Örgütü'ne göre, global tekstil ticareti geçtiğimiz yıl rekor bir büyümeye şahit oldu. Çin zirvede en büyük üç ihracatçı ve tekstil ithalatçısı arasında kendisine yer bulmayı başardı. Tedarikçiler de güçlü talebi karşılamak için inovasyon ve çevre dostu çözümlere ağırlık verdi. Yarn Expo Kış Edisyonu, endüstri için ideal kaynak platformu olarak Çin’deki yerel pazarları ve dünya çapındaki uluslararası tedarikçileri yeni işbirliklerini keşfedebilme potansiyeli için kendisine çekerken alıcılara güçlü ürün çeşitliliği ve güncel pazar bilgileri sundu.

Messe Frankfurt’un Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wendy, “Ürün çeşitliliğinin yanı sıra, farklı kültürlerden geniş çeşitlilikte bir ziyaretçi sayısına sahip olmanın yanında, ülkeler ve bölgeler bazında, Yarn Expo Kış Edisyonu boyunca katılımcılar için yeni marketlere ulaşım sözüyle birlikte en üst seviyede Çin’deki potansiyeli ortaya çıkarma fırsatı sağlanacak.’’ ifadelerini kullandı.

Tüm ürün kategorilerinde çevre dostu çözümler ve yenilikler ile Yarn Expo Kış Edisyonu’nun doğal pamuk, kaliteli yün, yeşil keten, kimyasal elyaf ve özel iplik ürünlerinin yerel zone’da yer alan diğer ürünlerle birlikte sergilenmesi bekleniyor.

Pamuk Tekstilleri İhracatı Promosyon Konseyi Direktörü Ravindranathan Narayanasamy, ‘’Yerel pazara ek olarak, Kore’den katılım sağlayan yabancı alıcıların sayısındaki artışa şahit olduk, Japonya, ABD, Avrupa’dan birçok temsilci ve bazıları Rusya’dan. Fuar katılımımızdan çok memnunuz çünkü küresel buluşma noktası olarak kabul edilen bir yer. Çinde ve dünyada hiç tartışmasız en iyi fuarlardan biri.’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.