Uster Son Teknolojilerini KTM 2019’da Sergileyecek

Tekstil kalite kontrol teknolojilerinin en güçlü üreticilerinden Uster, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’da yerini almaya hazırlanıyor.

  22 Eylül 2019 00:00 Pazar
Uster Son Teknolojilerini KTM 2019’da Sergileyecek

İsviçre merkezli Uster Technologies, KTM 2019 Fuarı’na katılımını açıkladı. Uster Pazarlama bölümünden Edith Aepli, KTM 2019 ile ilgili soruları yanıtladı. Uster’in ITMA 2019'da gösterilen yenilikleri Türkiye'de de tanıtmaktan gurur duyduğunu söyleyen Aepli, “Uster, Türkiye iplik endüstrisinin, yenilikçi gücünü artırmak ve küresel pazar başarısını sürdürmek için yeni teknolojilere açık olduğunu biliyor. Bu nedenle Uster, KTM'de özellikle Kalite Yönetim Platformu ve veri tabanlı önleyici kontrol ile ilgilenen bir izleyici kitlesi bekliyor.” ifadelerini kullandı.

KTM 2019’da Sergilenecek Teknolojiler ve Yenilikler

KTM 2019’da Uster’in hangi teknoloji ve yeniliklerini sergileyeceği sorusuna da yanıt veren Aepli, Uster’in tekstil kalite yönetiminin geleceğine odaklanacağını belirterek; “Standardın altında olan kalitenin sadece izlenip giderilmesi yerine gerçekten önlendiği bir dünya. Fabrikalar için bu yeni durum, düşük kaliteyi önlemelerini sağlıyor. Sadece Uster Technologies tarafından, nihai Kalite Yönetim Platformu olan Uster® Quality Expert aracılığıyla sağlanıyor.” açıklamasında bulundu.

“Örneğin, iplik üreticilerinin, kalitelerini korumak için artık bobinlemede pahalı temizleyici kesimlerine bel bağlamasına gerek yok.” diyen Edith Aepli; “Artık Uster® Quantum 3, bağlantılı zekâda zirveye ulaşıyor: İplik hatalarının kaynağında önlenmesi. Elyaf temizleme ve ring iplik eğirme verileri tüm fabrikanın optimizasyon potansiyelini ortaya çıkarmak için ipliğin %100'ünün hattan izlenmesi ile entegre edilmiştir.” ifadelerini kullanarak konuyla ilgili detay verdi.

Uster ve Türkiye Pazarı

Türk tekstil endüstrisinin dünya çapında kalite odaklı olan en iyi sektörlerden biri olduğunun altını çizen Aepli, Türkiye’nin Uster’in kalite test ve izleme sistemleri için önemli bir pazar olduğunu söyleyerek; “Türkiye'deki pek çok şirket, Uster’in ‘Bir tekstil fabrikasını kalite odaklı yönetme’ yaklaşımını takip etmekte ve ileri teknoloji kalite yönetimi disiplinlerini kullanmaktadır ve Türkiye'de 11 adet Usterızed® iplik fabrikasının yer alması bu durumu destekler niteliktedir.” açıklamasını yaptı.

Türkiye pazarıyla ilgili konuşmaya devam eden Aepli; “Uster’ın ürün portföyü ve son gelişmeler Türk şirketlerinin modernizasyonu sağlama konusundaki kararlılığına uyuyor. Türk şirketleri verilere dayalı kararlara güveniyorlar, bağlantılılığın avantajlarını kabul ediyorlar ve en son teknolojileri ve en gelişmiş çözümleri tercih ediyorlar.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.