Uluslararası WOW Konferansı 2018 Sunumlarını Bekliyor

INDA tarafından düzenlenen Uluslararası Dünya Mendil Konferansı World of Wipes® 2018 edisyonu için hazırlıklar başladı.

  11 Eylül 2017 01:00 Pazartesi
Uluslararası WOW Konferansı 2018 Sunumlarını Bekliyor

Nonwoven Kumaş Endüstrisi Birliği INDA tarafından düzenlenen Uluslararası Dünya Mendil Konferansı World of Wipes® 2018, 5-8 Haziran 2018 tarihleri arasında Chicago, Illinois ABD'de gerçekleştirilecek. INDA, 12. World of Wipes® (WOW) Uluslararası Konferansı için, endüstri profesyonellerini, mendil teknolojileri, uygulamaları ve bileşenlerindeki gelişmeleri sergilemek üzere konferansa davet ediyor.

WOW, mendil endüstrisindeki en son teknolojileri, gelişmekte olan pazarlar ve endüstrideki değişiklikler hakkında bilgi sahip olmak için gerekli olan bilgilere ayrılmış üç günlük bir program sunuyor. 2017 yılında düzenlenen konferans sürdürülebilirlik, içerik maddeler ve koruyucular, perakende ve kurumsal küresel temizleme eğilimleri, hükümet yönetmelikleri, yeni bilimsel gelişmeler konularında 470'in üzerinde profesyoneli ağırlamıştı.

WOW’a katılan kitle,  en son mendil inovasyonları ve teknolojileri ile ilgili bilgilendirici konulara yoğunlaşan sunumlarla ilgilenen; üst düzey lider, iş geliştirme, Ar-Ge, pazarlama, satış ve fabrika üretim profesyonellerinden oluşuyor. INDA, sektörde tanınmak, potansiyel ortaklıklar ve müşteriler kazanma şansı elde etmek isteyen endüstri uzmanlarını; 9 Ekim 2017 tarihine kadar yenilikçi mendil araştırmaları, ürün veya bileşen yeniliği hakkında özet sunmaya davet ediyor. Değerlendirilecek olan özet konuları arasında kuru ve ıslak mendil, tüketim piyasaları, yüzey oluşumu, hammaddeler ve lifler, sıvı malzemeler, ambalajlama, makine ve ekipman, pazar istatistikleri ve veriler gibi konu başlıkları yer alacak.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.