Uluslararası KTM 2020 Stand Satışları Başladı

24-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini buluşturan Uluslararası KTM 2020 Fuarı’nın stand satışları başladı.

  18 Şubat 2020 09:07 Salı
Uluslararası KTM 2020 Stand Satışları Başladı

Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezi’nde İTHİB ve ATHİB sponsorluğunda Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası iş birliğinde, Kosgeb ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek olan KTM 2020 tekstil sektörüne dair yeni teknolojileri,  üretici ve tedarikçiyle buluşturacak.

Bir Önceki Yıl Katılım Sağlayan Firmalara Stand Önceliği

Tekstil sektörünün Anadolu’daki en büyük makine fuarı haline gelen Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı altıncı şovuna hazırlanıyor. 24-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarın stand satışları başladı. KTM 2019’a katılım sağlamış firmalara ayrıcalık tanınarak Şubat ayı sonuna kadar stand satın alma önceliği verilecek.

Uluslararası KTM 2020 Fuarı kapsamında uluslararası arenadan iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye, makine aksesuar ve yedek parça üreticileri yeni teknolojilerini sektör temsilcilerine sergileme fırsatı yakalayacaklar.

186 Küresel Marka Bu Fuarda Buluştu

Uluslararası KTM 2019 Eylül ayında gerçekleştirilen beşinci edisyon, Türk ve Dünya Tekstil endüstrisinden olmak üzere 17 ülkeden 186 dünya markasını Kafum Fuar Merkezi’nde bir araya getirmişti.

21 Farklı Şehir, 9 Bin 698 Ziyaretçi

Fuar 3 gün boyunca Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıufra Denizli, Bursa, Kayseri Malatya, Adıyaman, İstanbul gibi şehirlerinde aralarında olduğu 21 farklı şehirden 9 bin 698 ziyaretçiyi ağırlamıştı.

KTM 2019 Sektörel Dağılım

Ziyaretçilerin sektörel dağılımı incelendiğinde yüzde 40 ile iplik sektörü olurken; sırasıyla, yüzde 20 oranıyla Boya, Baskı ve Terbiye, yüzde 18 ile Dokuma, yüzde 17 ile Örgü, yüzde 4 ile de Teknik Tekstil oldu.

Fuar sırasında KOSGEB tarafından organize edilen Avrupa Birliği Projeleri kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirilirken sektör temsilcileri de B2B  görüşmelerde yeni yatırımların temellerini attılar.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.