Tüm Kalıp Modern Üretim Tekniğini Sergileyecek

Tüm Kalıp, Salon 4 stand C204'te sektör temsilcilerine ve fuar ziyaretçilerini teknolojik yeniliklerini tanıtacak.

  15 Haziran 2019 00:00 Cumartesi
Tüm Kalıp Modern Üretim Tekniğini Sergileyecek

Tüm Kalıp Aparat, 1985 yılında, modern dokuma makinalarına yedek parça üretmek amacı ile kurulmuş bir firma olarak 30 seneyi aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türk ve dünya tekstil sanayilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Modern bir üretim tekniği modeli izleyen Tüm Kalıp; 3-4 eksen işleme merkezleri, X-Z eksen CNC tornalar, Tel erezyonlar, CNC profil ve silindirik taşlamalar, HVOF kaplama, Çapak alma ve parlatma makinaları gibi konularda uzmanlaşmış durumda.

Firma, ITMA Barselona'da Salon 4 stand C204'te sektör temsilcilerine ve fuar ziyaretçilerini teknolojik yeniliklerini tanıtacak. Tüm Kalıp kendi standında; Esnek Rapierli Dokuma Makinesi Yedek Parçaları, Pozitif Rapierli Dokuma Makinası Yedek Parçaları ve Projektilli Dokuma Makinası Yedek Parçaları gibi ürünlerini sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.