Trützschler’den KTM 2020’ye Katılım Kararı

Tekstil teknoloji üreticisi Trützschler, 24-26 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan KTM 2020’ye katılma kararı aldı. Şirket son teknolojilerini bu fuarda sergileyecek.

  14 Temmuz 2020 16:20 Salı
Trützschler’den KTM 2020’ye Katılım Kararı

Tekstil teknolojilerinin başarılı üreticisi Trützschler de, bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı için bir kez daha katılım kararı aldı.

İplik eğirme, nonwoven, yapay elyaf ve garnitür çözümleri konusunda dünya çapında faaliyetlerini sürdürmeye devam eden şirket, Türkiye pazarına sunacağı yeni teknolojileri bir kez daha Uluslararası KTM 2020’de tanıtacak.

2019 Yılında da Katılım Sağlamıştı

2019 yılında gerçekleşen uluslararası makine şovuna da katılım sağlayan Alman Trützschler firması, ulusal ve uluslararası firmaların katılımıyla 3 gün boyunca önemli teknolojilere ev sahipliği yapacak olan KTM 2020’de de yeni teknolojileriyle gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Trützschler, bire bir müşteri görüşmelerine olanak tanıdığı için KTM’ye önem veren bir firma olarak öne çıkıyor.

Bunun yanı sıra Trützschler, KTM 2019 gerçekleştirilirken Gaziantep'te uzun zamandır devam eden iş birliklerinin yanı sıra, Çorlu ve Kayseri'de daha önce açılmış olan servis istasyonlarına ek olarak Kahramanmaraş'taki şubelerinin de açılışını resmen gerçekleştirmişlerdi.

Sektör Temsilcileri Bu Fuarda Buluşuyor

2014 yılından bu yana tekstil sektörünün en önemli buluşma platformlarından biri haline gelen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezi’nde İTHİB ve ATHİB sponsorluğunda Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası iş birliğinde, Kosgeb ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek olan KTM 2020 tekstil sektörüne dair yeni teknolojileri,  üretici ve tedarikçiyle buluşturacak.

Önemli İş Bağlantılarının Önünü Açıyor

24-26 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Uluslararası KTM 2020, yeni teknolojilerin tanıtımına sahne olurken sunduğu B2B ortamı ile de önemli iş bağlantılarının da önünü açacak. Bunun yanı sıra fuar Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Uluslararası Tekstil Zirvesi ile de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster