Trützschler Group'a Katılın

Trützschler Group'un sektör profesyonelleri ve yenilikçi çözümleri, İstanbul'da düzenlenen ITM fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

  03 Ağustos 2022 09:24 Çarşamba
Trützschler Group'a Katılın

İnteraktif sergi standımız 308 A'da (Salon 3) ekibimiz- tüm iş alanları dahil olmak üzere tekstil endüstrisi için en son teknoloji sürdürülebilir teknolojilerimizi vitrine çıkardı: Eğirme, Tarak Garnitürleri, Dokunmamış Kumaşlar ve Yapay-Suni Elyaflar.

Sürdürülebilirlik ve Otomasyon

Trützschler, akıllı ve sürdürülebilir çözümler vizyonuyla hareket ediyor. ITM 2022'nin ziyaretçileri, bu vizyonu teknolojilerimizle nasıl hayata geçirdiğimizi tam olarak deneyimledi. Eğirme hazırlığı ile ilgili olarak, standımız, mükemmel süreç verimliliği ve iplik kalitesi sağlamak için üretkenliği ve otomasyonu en üst düzeye çıkaran yeni ve kullanımı kolay penye makinesi TCO 21'i vitrine çıkardı. Çeşitli grafik ve animasyon çalışmalarıyla vitrinde yer alan gelişmiş hava akım teknolojisini kullanan ve enerji verimliliğine sahip iplik işletmelerine katkıda bulunan ön işlem- temizleyici CL-X'in ve üstün zeka tarak makinesi TC19i’nin en son sürümüne ulaşma imkanı yakaladılar. Ziyaretçiler ayrıca standımızda geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış taraklama şeritlerini yerinde görme ve temas etme şansına sahip oldular. Bu aşamayı geçtikten sonra özel olarak tasarlanmış geri dönüşüm taraklama teknolojimiz TC 19i for Recycling hakkında uzmanlarımızla görüşme imkanı buldular. Müşterilere, sürekli bireysel optimizasyon yoluyla aşınmış atıllardan ikincil elyafların taraklama işinde mümkün olan en yüksek kaliteyi elde etme imkanı sağlar.

Modeller ve numuneler, geri dönüşüm uygulamalarına yönelik çözümler de dahil olmak üzere, tarak garnitürleri için benzersiz tel yelpazemizi de sergiledi. Trützschler Yapay-Suni Elyaflar, Hacimli Filament İplik (BCF) halı ipliği üretimi için OPTIMA platformunun tüm varyasyonları hakkında haberler sundu. BCF standart kaliteleri, düşük dpf, yüksek sayım veya üç renkli iplikler olsun – OPTIMA en yüksek üretkenliği ve iplik kalitesini sunar. Ayrıca standımız, verimli pamuklu dokunmamış kumaş hatlarımıza ve ayrıca kanıtlanmış karde/hamur teknolojimize özel olarak odaklanarak, dokunmamış kumaşlara yönelik teknolojilerimiz hakkında interaktif bilgileri paylaşan dokunmatik ekranlı gösterimler sundu. Her iki konsept de, örneğin viskoz ve liyosel gibi yeniden üretilmiş selüloz elyafları gibi yenilenebilir kaynaklardan çevre dostu mendillerin üretilmesine olanak tanır. Ayrıca Trützschler Nonwovens, müşterilerimizin ürünlerinin kalitesinin yanı sıra hat performanslarını da yönetmelerini sağlayan yeni dijital çözümü T-ONE'ı tanıttı.

Türkiye'deki Güçlü Pazar için Çözümler ve Hizmetler

Trützschler olarak Türkiye'yi dünyadaki en öncelikli pazarlarımızdan biri olarak görüyoruz. Yenilikçi tekstil makine çözümlerine yönelik talep çok güçlü ve sürekli artıyor. Bu eğilim, enerji kazanımı sağlayan ve kaynak verimliliğini arrtırmaya yönelik sürekliliğe sahip itici talep tarafından desteklenirken aynı zamanda maliyetleri de düşürmektedir.

Yerel servis ekibimiz, makinelerimizin yaşam döngüsünün her aşamasında müşterileri desteklemeye kendini adamıştır ve sıradışı performans sunmak için yerel ortaklarımızla yakın işbirliği içerisindeyiz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.