The Woolmark Company, Tasarımcıları Desteklemeye Devam Ediyor

46 ülkeden 300’den fazla tasarımcının başvurduğu Uluslararası Woolmark Ödülü için uzman isimlerden oluşan danışma kurulu belirlendi.

  02 Temmuz 2018 01:00 Pazartesi
The Woolmark Company, Tasarımcıları Desteklemeye Devam Ediyor

The Woolmark Company, Uluslararası Woolmark Ödülü’nün yedinci yılında, bu yılın en iyi çıkış yapan tasarımcılarını seçmekle görevlendirdiği danışma kurulun açıkladı.

2018/19 Uluslararası Woolmark Ödülünün Danışma Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Tim Blanks Business of Fashion’da Bağımsız Editör, Jefferson Hack Dazed Media Kurucusu, Christine Centenera Vogue Avustralya’da Moda Direktörü ve WARDROBE.NYC kurucu ortağı, Alison Veness 10 and 10 Men Australia’da Editör, Rebecca Khoury 10 and 10 Men Australia’da Yardımcı Editör, Catherine Baba Stilist ve Tasarımcı, Sara Sozzani Maino Vogue İtalya’da Baş Editör Yardımcısı ve Vogue Talents Sorumlusu, Tony Liu ve Lindsey Schuyler Diet Prada Kurucu Ortakları, Gert Jonkers Fantastic Man’de Kurucu Ortak ve Baş Editör, Christiane Arp Vogue Almanya’da Baş Editör, Colin McDowell  Moda Gazetecisi ve Yorumcusu.

46 ülkeden 300’den fazla tasarımcı bu yılın Uluslararası Woolmark Ödülüne aday olmak için başvurdu. Yaratıcılık, tasarımda özgünlük, inovasyon ve marka bilinirliği alanlarında umut vaat eden 42 tasarımcı, gerçekleşecek olan üç yarı final etkinliğinde uzmanlardan oluşan bir panelde markasını tanıtacak.

Merinos yününden yaratılmış bir kapsül koleksiyona imza atacak olan tasarımcılar, 5 Temmuz’da Hong Kong’ta, 10 Temmuz’da Londra’da ve 12 Temmuz’da New York’ta gerçekleşecek olan yarı finallere katılacak. Bu etkinliklerin ardından finale kalan 12 isim, 2019 başlarında uluslararası bir moda haftasında düzenlenecek olan Uluslararası Woolmark Ödülü, dünya finalinde yarışacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.