Texworld Paris, Büyüyen Alanıyla Katılımcılarını Ağırlıyor

Texworld Paris, bu yılki edisyonunda, sektördeki öncü konumunu korumanın yanı sıra bünyesine kattığı yeni salon ile sergi alanını genişletiyor.

  18 Temmuz 2018 01:00 Çarşamba
Texworld Paris, Büyüyen Alanıyla Katılımcılarını Ağırlıyor

Messe Frankfurt tarafından Paris Le Bourget’de düzenlenen ve bu yıl 17- 20 Eylül 2018 tarihleri arasında kapılarını açacak olan Texworld Paris, moda endüstrisini bir kez daha geniş bir kaynakla buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 44. kez gerçekleştirilecek olan fuar, yaklaşık bin katılımcısı ile moda endüstrisinin ayrılmaz bir parçası olduğunu bir kez daha teyid ediyor. Leatherworld Paris bölümünde bulunan Salon 2’nin dolması sonucu bu yıl fuar alanına eklediği 3. salonla daha çok katılımcıya ev sahipliği yapmaya hazırlanan Texworld Paris; bu yıl eş zamanlı olarak Apparel Sourcing, Shawls&Scarves, Avantex, Leatherworld ve Texworld Denim Paris etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Texworld Paris Trendlere ve Pazara Işık Tutuyor

Fuarla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Messe Frankfurt France Başkanı Michael Scherpe, şu açıklamalara yer verdi; “Batı moda pazarında bilinirlik elde etmek isteyen katılımcılar Texworld Paris’in, firmaların profillerini yükseltmelerinde ve bilinirlik kazanmalarında çok önemli bir rol oynadığını anladı. Tabi ki bunda dünya çapındaki temsilcilerimiz ve iş ortaklarımızın da payı büyük. Dolayısıyla Texworld Paris önemli bir geçit olmaya ve dünyanın dört bir yanından moda sanayine gerçek hizmet çözümleri sunmaya devam ediyor. Texworld Paris, kapasiteleri ne olursa olsun tekstil ve hazır giyim sanayine tedarik sağlayan ülkeleri, moda markaları ve kumaş üreticileri ile bir araya getiren vazgeçilmez bir bağlantıdır. Salon 3’de gerçekleştirilen genişleme bunun kanıtıdır. Ayrıca, Paris fuar portföyüne eklenen Leatherworld gibi fuarlar ile sunduğumuz geniş çaplı seçenekler de bunun bir göstergesidir.”

Yeni düzenlemeyle birlikte, keten ve yün Salon 3’de; nakış, jakar, pamuk ve gömleklik kumaşlar da Salon 4’de bulunabilecek. Eylülde düzenlenecek olan fuarın bir yeni özelliği de bir ipek etkinliği olacak. İpek kumaşın hem geleneksel hem de teknolojik kullanımı Salon 2’de bir şov eşliğinde sunulacak.

Texworld’un düzenli katılımcılarından olan Pakistan, Tayland ve Güney Kore Ulusal pavilyonlar ile fuarda yer alırken, Türkiye’nin yaklaşık 100 katılımcı ile fuarda yer alması bekleniyor.  Fuarın önemli Türk katılımcıları arasında organik pamuk ile geniş bir ürün yelpazesi sunacak olan Migiboy Tekstil ve Bordo Tekstil gibi üreticilerin yanı sıra Reisoğlu ve Joyteks firmaları da bulunuyor.

Texworld Paris ayrıca bu edisyonda ‘İpek Yolu’ ve ‘Hazır giyim & tekstil dış ticareti ve Avrupa pazarı’ konularının ağırlıkta olacağı konferanslar ile pazar gelişmelerine profesyonel bir bakış sunmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.