Texcare İnternational akıllı işleyişe yön verecek

Ortak amacı yapay zeka ve akıllı veri işleme ile sektörde otomasyonun ilerleyişini sağlamak olan tekstil üreticileri 20 - 24 Haziran 2020 tarihlerinde Texcare International’da buluşacak.

  24 Ocak 2020 09:48 Cuma
Texcare İnternational akıllı işleyişe yön verecek

20-24 Haziran 2020 tarihlerinde Frankfurt am Main'de kapılarını açacak olan Texcare International için tüm dünyadan pazar liderleri, tekstil bakım süreçlerinin tüm alanlarına yönelik ürünler aracılığıyla, yerlerini ayırttı. Uzmanlar, yeniliklerini ilk kez uluslararası ticaret fuarı temsilcilerine sunmak için önde gelen dünya ticaret fuarından faydalanacaklar.

“Ürün gruplarının bazılarını çeşitlendirmek hedefindeyiz”

Texcare İnternational’a ilişkin açıklama yapan Kerstin Horaczek Grup Şov Direktörü Teknoloji Messe Frankfurt “Texcare International'a kayıtlar çok başarılı. Çünkü biz 8 ve 9 numaralı salonları tekrar kullanarak, fuar alanını genişletmek ve dinamik ürün gruplarının bazılarını çeşitlendirmek hedefindeyiz, IT gibi, yakın zamanda çok daha fazla önem kazanan sadece dijitalleşmeye bağlı olarak değil’’  dedi.

Katılımcılar arasında, Alliance, Barbanti, Beirholm, Burnus Hychem, Christeyns, Datamars, Ecolab, Fintec, Girbau, Jensen, Kannegiesser, Kentaur, Kreussler, Lapauw, Lavatec, Macpi, Metalprogetti, Miele, Milnor, Multimatik, Onnera Grubu, Seitz, Stahl, Trevil, Vega ve Veit de var.

Ziyaretçiler uygulamaları ilk elden görecek

Ziyaretçiler, sektörde var olan işletmelerden makine, yıkama ve temizlik ürünleri, düz nevresimler ve iş kıyafetlerinden, BT ve lojistik çözümlerine kadar varan uygulamaları ilk elden görebilecekler.

Dört ana temayı tek çatı altında toplanıyor

Texcare International dört ana tema olan ‘Akıllı Fabrika’, ‘Yeni İş Modelleri’," Sürdürülebilirlik" ve "Yeni Çalışma - Yeni Öğrenme" için şemsiye görevi görüyor.

‘Akıllı Fabrika’ teması otomasyona yüksek derecede izin verecek şekilde üretim ve veri akışını modern tekstil bakım süreçlerine kadar kullanıcıya yarar sağlıyor.

Dijitalleşme tekstil temizlik hizmetleri için yeni kapılar açıyor. ‘Yeni İş Modelleri’ ile tüketicilerin çevrimiçi mağazalar aracılığıyla iletişim kurmasını mümkün hale getirebilmek için ve lojistik şirketleri ile işbirliği içinde yenilikçi toplama ve teslimat hizmetleri sunan uygulamaların sunumu aşamasına erişti.

Bir diğer önemli yenilik faktörü 'Sürdürülebilirlik’.  Kurutma, yıkama ve kuru temizleme tesislerinde birçok yeni teknoloji ve enerji verimliliği ile ilgili prosesler, ayrı kullanımı olan yıkama kimyasalları, atık su bakımı ve atık kazanımı gibi konularda da dijitalleştirme yüksek potansiyel iyileştirme sunuyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.