Temsan Makine Son Teknolojilerini Sergileyecek

Temsan Makine, Salon 8.1'deki A212 standında son teknolojilerini sergileyecek. Temsan Genel Müdürü Cem Erdoğrul, sorulamızı yanıtladı.

  08 Haziran 2019 11:02 Cumartesi
Temsan Makine Son Teknolojilerini Sergileyecek

1960'dan beri nemlendirme sistemleri sağlamak için en son teknolojileri takip etmek için Know-How konseptini ve özveriyi bir araya getiren Temsan Makine, tüm dünyadaki acentelerimiz sayesinde, etkili ve hızlı servis çözümleriyle hizmet veriyor.

Proje departmanları ve Ar-Ge merkezi ile müşterilerinin özel isteklerine cevap veren Temsan, tekstil nemlendirme sisteminde eksiksiz proses çözümü, verimli performans, enerji tasarrufu ve tesis kalitesi için en yüksek güvenilirliği sunuyor.

Firma, ITMA 2019 fuarını da en çok önemseyen ve büyük hazırlıklar yapan firmalardan biri. Temsan Makine, Salon 8.1'deki A212 standında son teknolojilerini sergileyecek.

Temsan Genel Müdürü Cem Erdoğrul, ITMA’ya katılımları ve firmalarına dair merak edilenleri yanıtladı. Temsan’ın küresel kapsamının sadece yurtdışındaki fabrikalarla ilgili olmadığının altını çizen Erdoğrul, “Bu zaten bir standart. 4 kıtada 35'ten fazla ülkede, Temsan, tüm iş ortaklarımız için mükemmel bir fırsat olan çok sayıda disiplinler arası çözümler sunan çok sayıda müşteri ağını kapsamaktadır.” açıklamasında bulundu.

“Herhangi bir coğrafi konumda ve fiziki durumda çalışma kabiliyetimiz, yalnızca mühendislik ve üretim süreçlerini birleştiren teknik gücümüzden değil, aynı zamanda her şeyi kolay ve mükemmel hale getiren bu devasa ağdan kaynaklanmaktadır. Bu yüzden bu ağın bir parçası olmayı seçen şirketler, bir iş ilişkisinden çok daha fazlasına erişebiliyorlar.” diyen Cem Erdoğrul, temel amaçlarının tekstil tesislerinin en yüksek verimle üretim yapmasını sağlamak olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Dünyanın en büyük üreticilerinden biri olarak, tekstil iklimlendirme ve filitrasyon sistemlerinde komple süreç çözümleri, verimli performans için en yüksek güvenilirlik, işletmenizde enerji tasarrufu ve kalite sunuyoruz.”

Temsan’ın ITMA fuarını çok önemsediğini ve bunun için özel olarak hazırlıklar yaptıklarını anlatan Erdoğrul, Salon 8.1'deki A212 stantlarında fuar ziyaretçilerine ve sektör temsilcilerine teknolojik yeniliklerini tanıtacaklarını ve tüm ziyaretçileri stantlarına davet ettiğini söyledi.

1960'dan beri en ideal sistemleri sağlamak ve en son teknolojileri takip etmek üzere Know-How konseptini ve özveriyi bir araya getirdiklerini vurgulayan Erdoğrul, “Tüm dünyadaki acentelerimiz sayesinde, etkili ve hızlı servis çözümleriyle hemen yanındayız. Proje departmanımız ve Ar-Ge Merkezimiz; özel gereksinimlerinize cevap verecek şekilde inovatif çözümleri geliştirmek üzere çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.” ifadelerini kullandı.

Sadece teknolojiler geliştirmediklerini, ileri teknoloji uygulamalarına dayanan kullanıcı deneyimleri geliştirdiklerini vurgulayan Erdoğrul, “Temsan olarak teknolojiye ek olarak bilgiye odaklanmaya devam ediyoruz. Bilgi, sadece makine imalatını değil, aynı zamanda tekstil endüstrisindeki uygulamaların proses bilgilerini de kapsıyor. Sahibi olduğumuz iplik, dokuma ve denim ipliği boyama tesislerimizde ki reel durum değerlendirmeleri tasarımlarımızda ideale yakın çözümler üretebilmenin temel kaynağıdır.” dedi.

Cem Erdoğrul, son olarak firma olarak çevreye duyarlı bir kuruluş olduklarının altını çizip; “Geleceğimiz olan tüm dünya çocukları için onlara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere ‘Her 25 kw’lık kurulu güç için 1 ağaç’ projemize de tüm tekstil makineleri üreticilerini davet ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster