Tekstil Sektörü Eylül Ayında Shanghai Cinte Techtextil Fuarında

Küresel dönüşüm ve değişim döneminde, Cinte Techtextil China'nın katılımcıları 14 Eylül'de fırsatların eşiğinde.

  13 Eylül 2020 13:53 Pazar
Tekstil Sektörü Eylül Ayında Shanghai  Cinte Techtextil Fuarında

2-4 Eylül tarihleri arasında Shanghai Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlik, teknik tekstiller ve nonwoven endüstrisi için Asya'nın önde gelen uluslararası ticaret fuarıdır. 2018 edisyonu, yaklaşık% 40'ı uluslararası markalar olmak üzere 485 katılımcıya sahne oldu ve fuar 55 ülke ve bölgeden 13.203 ziyaretçi kaydetti.

Çin'in teknik tekstiller ve nonwoven sektörü birkaç yıldır önemli ve istikrarlı bir büyüme gösterdi, ayrıca 2019, özellikle nonwoven üretiminde büyümeye sahne oldu. Büyük ölçekli Çin şirketlerinin yıllık nonwoven kumaş üretimi geçen yıl, bir önceki yıla göre yıllık %9,9 artışla 5.03 milyon tona ulaştı.

Teknik Tekstil pazarında Yeni Fırsatlar

Messe Frankfurt (HK) Ltd Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen, “Açıkçası, yeni koronavirüs salgını son iki ayda Çin'deki ekonomik büyümeyi ciddi şekilde etkiledi, ancak ekonominin yılın ikinci yarısında güçlü bir şekilde toparlanmasını bekliyoruz” dedi. Reuters'ın Şubat ayında yaptığı ankete göre 40 uluslararası ekonomist, birinci çeyrekte ekonomide bir daralma öngördü, ancak ekonominin ikinci çeyrekte toparlanacağı konusunda iyimserdi. "Bu talihsiz durum, yüz maskeleri, antibakteriyel ıslak mendiller ve koruyucu giysiler dahil olmak üzere nonwoven ile elde edilen ürünlere küresel talep artarken, özellikle kişisel hijyen ve koruyucu giyim sektörlerinde fırsatlar ortaya kondu."

Avrupalı Merkezli Markalar Katılımcı

Özellikle, cerrahi maske üretimi için bir ana hammadde - eritilerek şişirilmiş dokusuz kumaş ve eritilerek şişirilmiş destekleyici ekipman -noktasında arz sıkıntısı gözlenmekte. Bu, diğer nonwoven ürün ve makinelerle birlikte Cinte Techtextil'de yüksek talep görecek ve A.Celli Nonwovens, Dilo Systems, Reifenhäuser Reicofil and Trützschler Nonwovens gibi tedarikçiler zaten bundan yararlanmak için başvurularını yaptı.

Katılımcı işe alım sürecinde yer alacakları belli olan sektörün önde gelen firmaları geçen yıldan bu yana tam kapasite ile çalışmalarına devam ediyor ve sektörün diğer önde gelen tedarikçilerinden bir bölümü katılımlarını onaylandı. Bunlar arasında Arkema (Çin) Investment Co Ltd, Bostik SA, Graf + Cie AG, Itematech, Monosuisse Group, Picanol N V, Rowa Lack GmbH, Stahl Holdings BV, Textest AG ve daha fazlası bulunmaktadır.

Cinte Techtextil China’nın ürün kategorileri, modern tekstil teknolojilerinin tüm potansiyel kullanımlarını kapsamlı bir şekilde içeren 12 uygulama alanınından oluşmaktadır. Bu kategoriler aynı zamanda üretim öncesi ekipman ve hammadde sağlayıcılarından hazır kumaşlara, kimyasallara ve diğer çözümlere kadar tüm endüstriyi kapsar. Ürün gruplarının ve uygulama alanlarının bu tam kapsamı, fuarın tüm sektör için etkili bir iş platformu olmasını sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.