Teknik Tekstiller Frankfurt’ta Buluşuyor

14-17 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Texprocess’teki otomasyon, kişiselleştirme, özelleştirme ve sürdürülebilirlik konusundaki teknolojiler her zamankinden daha kapsamlı.

  13 Mayıs 2019 00:00 Pazartesi
Teknik Tekstiller Frankfurt’ta Buluşuyor
Moda ve giyim endüstrisinden, döşemeli mobilya üreticilerinden ve tüm tekstil sektöründen gelen ziyaretçiler, tekstil ve esnek malzemelerin işlenmesi ve daha geniş bir makine ve yöntem yelpazesi için Texprocess’te, 14-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında toplanacak. Bir kez daha Texprocess bir önceki edisyonun rezervasyon sayısına oranla rekor kırdı. Etkinliğin başlangıcından dört ay önce, rezervasyonlar neredeyse doldu.

Messe Frankfurt Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt; fuar için “İnsanlar Endüstri 4.0’dan bahsederken, Texprocess’te şimdi biz Impact 4.0’dan bahsediyoruz. Ticari ziyaretçiler, her açıdan biçimlendirici ve etkileyici bir teknoloji yelpazesi bulacaklar. Tekstilleri üretme ve işleme yöntemimiz, gelecekte de devam edecek etkiler bırakacak.” dedi.

Şu anda 29 ülkeden gelen katılımcıyla Texprocess, tasarımdan mizanpaja, üretim, kesim, dijital tekstil baskısı, işleme, terbiye, tekstil lojistiği ve tekstil geri dönüşümüne kadar tüm tekstil işleme teknolojilerini sergileyecek.

Diijital Mikro-Fabrika

RWTH Aachen Üniversitesi, çeşitli endüstri ve geliştirme ortaklığıyla, Smart Textiles Micro-Factory’de akıllı bir yastık üretecek ve böylece bir akıllı tekstilin tasarımdan bitmiş ürüne endüstriyel üretim sürecini sunacak. Yastığın ilk örneği daha önce Heimtextil 2019’da sergilenmiş olacak. Texprocess ve Techtextil fuarlarında Dijital Tekstil Mikro Fabrikası, Denkendorf Tekstil ve Elyaf Araştırma Enstitüleri (DITF) ve endüstri ortakları ile birlikte her biri giysi, 3D örme ayakkabı üretimi ve otomotiv veya mobilya endüstrisinde kullanılan teknik tekstiller olmak üzere üç üretim hattını sergileyecek.

Techtextil ve Texprocess İlk Kez Aynı Fuar Alanında

Techtextil ve eşzamanlı Texprocess ilk kez 2019’da bir sergi salonu paylaşacak. Salon 4.1’de, Texprocess’te her biri giyim, ayakkabı ve teknik tekstillerin işlenmesi için bir üretim hattına sahip olan Dijital Tekstil Mikro-Fabrikası sergilenecek. Ayrıca, katılımcılar ürün hazırlama, terbiye, tekstil lojistiği, iç malzeme akışı ve tekstil işlemenin yanı sıra dikiş çözümleri tedarikçileri ile buluşacaklar. Texprocess Özel Alanı aynı zamanda terbiye segmentinden gelen katılımcılarla birlikte orada yer alacak.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.