Teknik Lastik KTM 2019’dan Memnun Ayrıldı

KTM 2019 Fuarı’na katılan Teknik Lastik, fuarda özellikle tekstil sektöründeki potansiyel müşterilere ulaşmak istiyordu. Firma, fuarın sonunda bu amacına ulaştı.

  01 Ekim 2019 00:00 Salı
Teknik Lastik KTM 2019’dan Memnun Ayrıldı

30 yılı aşkın üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşan Teknik Lastik, bu yıl beşinci kez kapılarını açan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na katıldı.

Teknik Lastik’in sahibi Mehmet Çetin Sürel, firma hakkında bilgiler vererek başladığı açıklamalarını; “Kurulduğu günden itibaren; Silikon, viton ve kauçuk gruplarından sızdırmazlık elemanları, titreşim takozları, keçe, o-ring, conta vb. ürünlerin pres baskı imalatı aynı zamanda silikon prol (metraj) konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz başta tekstil makina sektörü olmak üzere, endüstriyel mutfak, beyaz eşya, züccaciye, demir çelik sanayi, cam sanayi gibi birçok sektöre hizmet etmektedir.” sözleriyle sürdürdü.

“Orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde, silikon, viton ve kauçuk imalatında tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve sözlerinin arkasında duruşu olmuştur.” diyen Sürel; “Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmet de dürüstlük ve kalitedir, prensibi ile çalışan Teknik Lastik gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Teknik Lastik’in ürün portföyüne de değinen Sürel, buharlama roling, cam elyaflar, çıtalı ortalayıcılar, di elektrik levhalar, diyaframlar, fırın kapak contaları, keçeler, sargı bantları, teflon ürünler, silikon, kauçuk ve kaplinler gibi üretimlerinden bahsederek, kaliteli işler yaptıklarını ve ciddi referanslar kazandıklarını vurguladı.

"KTM 2019’da bir kez daha sektörün ilgisini çekmeyi başardık"

Teknik Lastik’in KTM 2019’a katılımıyla ilgili de konuşan Çetin Sürel, firmanın hizmet kalitesi ve üretim kabiliyetini artırmak için sektördeki potansiyel müşterilere ulaşmak istediklerini ve fuar sonunda amaçlarına ulaştıklarını belirterek bu kapsamda Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’u çok önemsediklerinin altını çizdi.

Kahramanmaraş ve çevresinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Sürel; “Sektördeki değişimlere ayak uydurarak daima gelişime önem veren Teknik Lastik firması, alanında öncü bir firma olarak KTM 2019’da bir kez daha sektörün ilgisini çekmeyi başardı.” değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.