ShanghaiTex 2017 E-Ticaret Dünyasına Bağlanıyor

ShanghaiTex, e-ticaret işleminin fabrikaların sipariş süreçlerine yansıtılması konusundaki gelişmelere ev sahipliği yapacak.

  19 Haziran 2017 01:00 Pazartesi
ShanghaiTex 2017 E-Ticaret Dünyasına Bağlanıyor

Çin’de gerçekleştirilen önemli tekstil etkinliklerinden biri olan ShanghaiTex, 27-30 Kasım tarihlerinde tekstil sektöründen önemli katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayacak.

Bu yıl en yeni pazarlama bilgilerini ziyaretçilerle paylaşmayı ve onlara interaktif bir deneyim sunmayı amaçlayan ShanghaiTex, C2M Smart Factory Experience Zone (Akıllı Fabrika Deneyim Alanı) ile özel bir sunuma yer verecek.

Ayrıca gerçekleştirilen eşzamanlı seminerler ile ilgilenen endüstri profesyonellerine daha pratik çözümler getirmek için önümüzdeki 5 yıl içindeki C2M trendlerine de değinecek.

Gelecekten Gelen Üretim Deneyimi

C2M, bir ucunun müşteriye, diğer ucunun da üreticiye bağlı olduğu yeni bir iş modelidir. Müşterilerin daha düşük fiyatla yüksek kaliteli mal satın alabilmesi için; stoklar, lojistik, satış ve dağıtım gibi aradaki tüm bağlantılar, gereksiz maliyetten tasarruf etmek amacıyla ortadan kaldırılabilir.

Endüstri 4.0 kavramından doğan C2M modeli, modern endüstrinin otomasyon, entellektüelleştirme, ağ oluşturma, kişiselleştirme ve enerji tasarrufu anlamına gelir. Bu model, farklı üretim süreçlerini internet üzerinden bağlamayı ve hızlı veri alışverişi için bilgisayar sistemini kullanmayı hedefliyor. Dolayısıyla üretim siparişi, müşterinin gereksinimlerine uygun olarak gerçekleştirilecek ve ürün usulüne uygun olarak kişiselleştirilecek. C2M bu nedenle buhar motoru, elektrifikasyon ve otomasyondan sonra dördüncü teknoloji devrimi olarak da adlandırılıyor.

Akıllı Fabrika Deneyim Alanı

C2M modeli çok büyük bir trend haline geliyor. Fakat bununla birlikte, üreticiler geleneksel iş modelinden bir atılım yaparak nihai müşterilerin ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor? Dahası, üretim sürecine nasıl katkı sunuyorlar ve Endüstri 4.0 devrimi için nasıl hazır olabiliyorlar? Bir dizi seçkin önde gelen şirketten oluşan katılımcı ShanghaiTex 2017'deki C2M Smart Factory Experience Zone’da (Akıllı Fabrika Deneyim Alanı), gelişmiş üretim teknolojilerini sergileyecek. Alan, akıllı bir fabrikanın operasyonunu gösterebilmek için dünyanın en yeni 3B gövde tarama ve sanal montaj teknolojisi ile ERP / MES sistemi ve e-ticaret platformunu bir araya getirecek.

ShanghaiTex bu yıl ayrıca en yeni 3D baskı teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirecek. Ziyaretçiler, 3D baskının terzilik ve dikiş işlemlerine olan ihtiyacı nasıl ortadan kaldırdığını ve karmaşık ve çok malzemeli tasarımları nasıl doğru bir şekilde tamamlayabileceğini görme fırsatı yakalayacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.