Serteks KTM 2019’da sanfor makinelerini tanıttı

Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada tercih edilen tekstil makinelerine imza atan Serteks, yeni nesil sanfor makinelerini KTM 2019 Fuarı’nda tanıttı.

  03 Ekim 2019 00:00 Perşembe
Serteks KTM 2019’da sanfor makinelerini tanıttı

Yerli tekstil makine üretiminin öncü firmalarından Serteks Tekstil Makinaları San. Ltd. Şti., yılların vermiş olduğu tecrübe ile tekstil sektörünü yeni teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor.  Serteks, 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda boy gösterdi.

Örme kumaşlar için tüp sanfor makinesi, örme kumaşlar için zincirli açık en sanfor makinesi, örme kumaşlar için blanketli ve zincirli açık en sanfor makinesi, tüp ve açık en nem ölçerli nemlendirme makinesi gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Serteks, son olarak geliştirdiği AZS-616 modeli makinelerini KTM 2019 Fuarı’nda tanıttı. Makineler üzerinde sürekli yenilik yaptıklarını aktaran Serteks Tekstil Makineleri San. Ltd. Şti. Sahibi Cevat Karagören, KTM 2019’da daha fazla müşteriye ulaştıklarını ifade etti.

Firmaları hakkında bilgiler paylaşan Karagören, şu sözleri sarf etti: “1992 yılında kurulan Serteks Tekstil Makinaları ve Tekstil Terbiye Makinalarının tüm yedek parçalarının imalatı ile girdiği sektörde, 1996 yılından itibaren Sonsuz Keçeli Non-Stop Tüp Kumaş Ütü Makinası ile makina imalatına başlamış, daha sonra sırasıyla Tüp Kumaş Yaş Açma Makinası, Tüp Kumaş Ters Çevirme Makinası ve 1998 yılında da PLC sistem Tüp Kumaş Sanfor Makinası imalatına başlamıştır. 2000 yılında da devrim niteliğinde bir adım atarak Örme Kumaşlar için Zincirli Açık En Sanfor Makinası imalatına girişmiştir.”

Serteks'in Başlıca Ürünleri

Serteks'in başlıca imal ettiği ürünler ile ilgili de bilgiler paylaşan Karagören, şunları söyledi: “İmal ettiğimiz başlıca ürünler; Örme Kumaşlar İçin Tüp Sanfor Makinesi, Örme Kumaşlar İçin Zincirli Açık En Sanfor Makinesi, Örme Kumaşlar İçin Açık En Sanfor Makinesi, Örme Kumaşlar İçin Blanketli ve Zincirli Açık En Sanfor Makinesi, Tüp ve Açık En Nem Ölçerli Nerlendirme Makinesi. Adı geçen makinelerin yurt içinde birçok firmaya satışı gerçekleşmiştir. Ayrıca Serteks Tekstil Makinaları dünyanın birçok ülkesine makina ihracatı yapmaktadır. ISO 9001 uygulamalı bir firma olan Serteks, ayrıca KOSGEB ve TUBİTAK ile Ar&Ge'ye yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir.”

“Serteks Her Zaman Yenilik Peşinde”

Karagören, “Yıllara dayanan tecrübe ve deneyimli kadromuzla ürettiğimiz sanfor makineleri dünyada ve Türkiye’de tercih ediliyor. Firmamız kendi bünyesinde sürekli Ar-Ge çalışması yaparken en kaliteli malzemeyi kullanmanın yanı sıra, enerji tüketimini en aza indirebilmenin yollarını gözeterek makine üretim planları yapıyor. Her zaman yenilik peşinde olan firmamız, yeni modeller geliştirmeye devam edecek.” dedi.

Kahramanmaraş’ın kendileri için de önemli bir pazar olduğunu vurgulayan Karagören, ayrıca üretimini yaptıkları yeni nesil sanfor makinelerini KTM 2019’da sektör ile buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi. Geçtiğimiz yıllarda katıldıkları KTM Fuarlarından memnun ayrılan Serteks, bu yıl da sergiledikleri yeniliklerle müşterilerin dikkatini çekmeyi başardı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.