“Savio Solutions” Broşür Serisi ITA Virtual Trade Show'da

Savio, bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle fuar programında değişikliğe giderek sanal fuara katılacak.

  18 Ekim 2020 13:41 Pazar
“Savio Solutions” Broşür Serisi ITA Virtual Trade Show'da

Savio, alıcılarla bağlantı kurmanın yeni yollarını keşfetmek için bu yeni fırsatı değerlendirmek isteyen çevrimiçi ticaret fuarlarında ilk kez sahneye çıkıyor. ITA'daki Savio çevrimiçi standında, ziyaretçiler hem makine hem de teknik servis için çözüm odaklı portföy bulacaklar.

Savio, nihai iplik ürününün kalitesini desteklemek için çok sayıda makine çözümü sunar: sarım, TFO büküm, Open-End rotor eğirme, Multicone iplik kılavuzu ve çok daha fazlası. Müşterilerin iplik türüne göre ihtiyaçlarına en uygun teknolojinin hangisi olduğuna karar vermelerine yardımcı olan yeni bir “Savio Solutions” broşür serisi bulunmaktadır: denim, selülozik elyaf iplikler, yün, flax keten, aramid iplikler, süper ince iplikler.

Otomasyon ve dijital çözümler

İplik kalitesi ve bu tür bir çözümün sunduğu verimlilik avantajları nedeniyle eğirme işleminde entegre otomasyon gereksinimi artmaktadır. Bu entegre otomasyon tahriki, Savio'nun müşterilere to/fro sarım işleminde esnekliği artırmak için yeni ısmarlama çözümler sunmasına neden oldu. Savio'nun en son otomatik çözümü, birden çok ring eğirme çerçevesini (RSF-Ring Spinning Frames) bir Savio sarıcıya bağlayan ve iki veya üç RSF'yi bir sarım makinesine bağlamak için özel olarak tasarlanmış bir devre haline gelen Multi-Link'tir. Bu çözüm alanı optimize eder, enerji tüketimini ve üretim maliyetlerini azaltır. Bu otomatik bobin taşıma, operatörler için servis mesafesini kısaltır ve ergonomik bir malzeme akışı sağlar. Uzun ve çoklu bağlantıya sahip makinelerde bile kalite tutarlılığını korurken üretim, alan ve enerji maliyetleri azaltılır. Diğer bir temel gelişme, üretim teknolojilerinde dijitalleşme ve veri alışverişidir. Günümüzde Savio ürün geliştirme, verileri çevrimiçi olarak iletmesi gereken "akıllı" bileşenlere odaklanmıştır. Makinelerin bağlantısının sunduğu yeni olanaklar sürdürülebilir sofistike teknoloji gerçekliği ile birlikte Savio Endüstriyel IoT'nin farklı seviyelerine dönüşür. Basit bağlantı ve makine verilerinin indirilmesinden uzaktan makine kurulumuna ve operatörün gerçek zamanlı etkileşimine kadar Savio tekstil sarım makinelerine uygulanan farklı bir Endüstri 4.0 dozuna karşılık gelen farklı seçenek seviyeleri.

Savio teknik servisi ayrıca hızlı sorun giderme, süreçleri iyileştirme ve makine kullanım süresini artırma için yeni ve yenilikçi bir Artırılmış Gerçeklik aracına sahiptir. Mevcut seyahat kısıtlamaları nedeniyle, makinelerin etkinliğini sağlamak için Savio, artırılmış gerçeklikte etkileşime izin veren bir uygulama olan TeamViewer Pilot tarafından desteklenen uzaktan yardım sunuyor. Bu uygulama sayesinde, İtalyan merkezlerinden Savio uzmanları, daha hızlı sorun giderme için video oturumları aracılığıyla müşteri sahasında saha teknisyenlerine gerçek zamanlı olarak destek verebilir.

SAVIO MACCHINE TESSILI SPA Hakkında

Girişimci Marcello Savio tarafından 1911 yılında İtalya'nın Kuzey Doğusu Pordenone'de yerel endüstri için tekstil bileşenlerinin üretimi için bir atölye olarak kurulan Savio, bugün iplik terbiye makinesi sektöründe liderdir. İtalya, Çek Cumhuriyeti, Çin ve Hindistan'daki fabrikalarla otomatik sarıcılar, ısıyla ayarlanan sarıcılar, ikiye bir bükümler ve rotor eğirme makinelerinin üretimi ve pazarlanması konusunda dünya çapında faaliyet göstermektedir. Marcello Savio'nun yetenek ve becerileriyle bir asır önce köklerini atan sürekli bir evrim, o zamanlar referans noktaları olarak Araştırma ve Geliştirme, en yüksek üretim esnekliği ve yüksek kalite standartları alınarak yıllar içinde gelişti. © Telif Hakkı 2020 Savio Macchine Tessili tarafından


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.