Saver Makina ITMA’da Geliştirdiği Makinalarını Tanıtacak

Saver Makina, Salon 2 stand A312'de fuar ziyaretçilerini ve sektör temsilcilerini ağırlayacak ve geliştirdiği makinalarını tanıtacak.

  19 Haziran 2019 00:00 Çarşamba
Saver Makina ITMA’da Geliştirdiği Makinalarını Tanıtacak

20 yılı aşkın tecrübesi ile Çorlu Tekirdağ’daki üretim tesislerinde faaliyet gösteren Saver Makina, güçlü mühendislik bilgisi, tecrübeli teknik kadrosu, tasarım ve üretim kabiliyeti ile müşterilerin tasarım, prototip ve seri üretim alanlarındaki gereksinimlerini karşılayabilecek hizmetler sunuyor.

Kaliteyi ve müşteri güvenini ilke edinmiş olan firma, sürekli büyüyen yapısı, güvenebilirliği, yüksek kalitede üretim kabiliyeti ile tekstil sektöründe güvenilir bir marka haline gelmiş durumda.

"Tekstil sektörüne fayda sağlayan yenilikçi ve öncü hizmetleri sunmak" misyonuyla yola çıkan Saver Makina, ITMA Barselona'da son yeniliklerini sergileyecek. Salon 2 stand A312'de fuar ziyaretçilerini ve sektör temsilcilerini ağırlayacak olan firma, geliştirdiği makinalarını tanıtacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.