Saurer Twisting Solutions, Domotex’te boy gösterecek

Saurer Twisting Solutions, 10 - 13 Ocak 2020 tarihleri arasında, dünyanın en büyük halı kaplamaları fuarı Domotex’e katılacak.

  22 Ocak 2020 09:52 Çarşamba
Saurer Twisting Solutions, Domotex’te boy gösterecek

Saurer Twisting Solutions, Domotex fuarında yer alarak süreç otomasyonu ve ürün maliyetini düşürmek için müşteri odaklı optimize edilmiş çözümleri ziyaretçileriyle paylaşacak.

Materyal taşıma sistemlerinin otomasyonu, kullanıcıya önemli avantajlar sunuyor. Bu sistemler müşterinin ihtiyacına göre bireysel olarak adapte edilebilir ve büküm tesisi boyunca optimum malzeme akışı sağlar.

İster raylı taşıma sistemi FlexFlow  ile kombine bir kaldırıcı , ister otomatik kontrollü araç PackDrive şeklinde olsun,  Saurer'in sunduğu modern otomasyon çözümleri geleceğe bir sonraki adım olarak nitelendiriliyor.

Yeni Nesil Makine ile Daha Kolay ve Daha Hızlı

Yeni jenerasyon halı ipliği makinesi, CarpetCabler CarpetTwister 1.10, canlı bir pazarın en sıradışı gereksinimlerine bile hatasız ve güvenle cevap verebilmek için optimum olanaklar sunuyor.

Neredeyse tüm üretim parametrelerinin merkezi ayarları, sezgisel bir kullanıcı arayüzü ve yeni tasarlanmış çıkış alanı, makinenin değişim sürelerini önemli ölçüde azaltır. İplik kalitesini izlemek için modern tahrik teknolojisi ve yenilikçi iplik sensörü teknolojisi, kullanıcılar için önemli bir katma değer yaratmaktadır.

Saurer Fabrika Yönetim Sistemi Senses ile Süreç Kontrolü

Bu dijital sistem tüm bölümlerde üretim, kalite ve performans verilerini bir araya getirir ve analiz eder. Üçüncü parti üreticilerin makineleri bile yönetilebilir. Planda sapmalar, kalite dalgalanmaları veya uyumsuzluklar böylece gerçek zamanlı olarak tespit edilir ve bu da fabrika yöneticilerinin hızlı tepki vermesini sağlar. Verilerin toplamını, optimizasyon için fırsatlar bulmak amacıyla süreçleri kapsamlı bir şekilde analiz etmek için de kullanabilirler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.