Saurer Dikkatleri Üzerine Topladı

Saurer, ITMA 2019’un ilk gününde, Meksikalı tekstil şirketi Zagis'e Autoairo makinesini sattı.

  11 Ağustos 2019 00:00 Pazar
Saurer Dikkatleri Üzerine Topladı

Hava iplik eğirmede en yeni trend belirleyici olan Autoairo, Saurer’in ITMA 2019 standında dikkat çekici makineler arasında yer aldı. Meksikalı Zagis şirketi, Saurer'in bu makine için ilk müşterisi oldu. Kazançlı havalı eğirme pazarında üretkenlik, verimlilik ve özellikle otomasyondaki yeni sınırları tanımlamasıyla Saurer'in ITMA 2019'da piyasaya sürdüğü Autoairo heyecan uyandırıyor. Genel olarak ziyaretçilerden ve eğirme endüstrisinden gelen ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti.

ITMA’da ilgi uyandıran Autoairo, bireysel tahrik, yapay zeka ve dijital uç birleştirme(bağlama) ünitesi ile entegre edilmiş bağımsız eğirme birimleri ile avantajlar sağlıyor. SynchroPiecing 24 ile yirmi dört bağlama işlemi eşzamanlı olarak yapılabiliyor. Piyasadaki diğer makinelere kıyasla, Autoairo'nun bağlama kapasitesi kabaca iki kat daha yüksek. Autoairo, tek taraflı tasarıma sahip hava eğirme makinelerinden % 40 daha az alan gerektiriyor. Bu, eğirme işletmelerinin zemin alanının daha küçük olabileceği anlamına geliyor ve bu da inşaat ve iklimlendirme maliyetlerini azaltıyor. Bu sayede yatırım getirisi de hızlanıyor.

“Autoairo, Havalı iplik Avantajlarını Dünyanın En Gelişmiş Otomasyon Teknolojileriyle Birleştiriyor”

MultiLot vasıtasıyla, Autoairo'da eşzamanlı dört lota kadar çalışabiliyor. Ayrıca, devam eden üretim sırasında kesintisiz lot değişikliklerine de imkan sağlanıyor. PilotSpin ile test bobinleri üretilip diğer eğirme birimleri ise normal üretime devam edilebiliyor. Her eğirme ünitesindeki LED şeritleri, yakın kova değişimi gerektiğinde diğerleri arasından sinyal verebiliyor. Bu proses, zahmetli denetleme turlarına ihtiyaç duymadan personel tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlıyor.

Saurer, ITMA 2019’un ilk gününde, en yenilikçi teknolojileri kullanmasıyla bilinen bir Meksikalı tekstil şirketi olan Zagis'e çok sayıda Autoairo makinelerini sattı. Zagis CEO'su Mayer Zaga Galante, konuyla ilgili olarak "Autoairo, havalı eğirme avantajlarını dünyanın en gelişmiş otomasyon teknolojileriyle birleştiriyor" dedi ve şu sözleri ekledi."Saurer'in dijitalleştirilmiş tekli eğirme ünitesi teknolojisi, akıllı otomasyon için çığır açan bir temeldir. Autoairo her açıdan son derece rekabetçidir."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.