Sarteks, Üretimde Kalite Anlayışıyla KTM 2019’a katıldı

Bianco, Graf, Braecker, Loptex, Xorella, Mesdan ve Laroche markalarıyla, KTM 2019’da yer alan Sarteks, iplik işletmelerine sunduğu avantajları ipliğin merkezi Kahramanmaraş’ta ziyaretçileri ile buluşturdu.

  04 Ekim 2019 00:00 Cuma
Sarteks, Üretimde Kalite Anlayışıyla KTM 2019’a katıldı

Tekstil sektöründe 42 yılı geride bırakan Sarteks Makina Sanayi ve Tic. A.Ş, Türkiye temsilciliğini yürüttüğü Graf, Braecker, Loptex, Xorella, Mesdan ve Laroche gibi firmaların yanı sıra kendi markası BIANCO iplikhane kovaları ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’a katıldı.

Müşteri memnuniyeti odaklı satış ve satış sonrası hizmet anlayışını benimsemiş Sarteks’in İstanbul’da bir satış ofisi bulunurken, tekstilin ön planda olduğu yedi şehirde de servis merkezleri yer alıyor. Mehmet Saracoğlu ve M. Kemal Saracoğlu ortaklığında kurulan firma, sektöre yön veren öncü tekstil makinesi ve sarf malzemesi üreticileriyle çalışmayı tercih ediyor. Sarteks Makina’nın kendi markası olan BIANCO ise iplikhane kovaları üretimi yapıyor. Bu alanda tek olma özelliğini koruyan firma Türkiye’de pazar lideri konumunda bulunurken birçok ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.

Sarteks, İsviçre, İtalya, Fransa ve Japonya’dan birçok firmanın temsilciliğini yürütüyor. Türkiye mümessilliğini yürüttüğü markalar ile iplik işletmelerine kaliteye direkt etki eden makine ve sistemler sunan Sarteks, işletmelerin iş süreçlerine ve ürün kalitelerine önemli katkılar sağlıyor.

Sarteks, İşletmelere Kaliteye Etki Eden Ürünler Sunuyor

Yüzde yüz Sarteks imalatı olan BIANCO iplikhane kovaları müşterilerin taleplerine göre istenilen, teknik şartlara uygun olarak Adana’da üretiliyor. Müşteriler kovalarını satın aldıktan hemen veya seneler sonra bile bir talepleri veya şikayetleri olduğunda Sarteks’e kolayca ulaşabiliyor.

Sarteks’in  yirmi sekiz yıldır birlikte çalıştığı ve on dört yıldır da Rieter bünyesinde olan Graf, dünyanın en kaliteli iplik makinaları ve tarak telleri üreticileri arasında yer alıyor. Bu önemli şirket Sarteks’in üstün servis anlayışıyla üretimde kaliteye nokta atışı yapıyor. Sarteks, Graf’dan akredite olmuş servis merkezine sahip ilk firma olarak sektörde ön plana çıkmış firmalar arasında yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.