Şangay’da Üç Tekstil Fuarı Ertelendi

Messe Frankfurt, Şangay’da gerçekleşmesi beklenen üç tekstil fuarının Novel Coronavirus salgını sebebiyle ertelendiğini duyurdu.

  04 Şubat 2020 16:25 Salı
Şangay’da Üç Tekstil Fuarı Ertelendi
11-13 Mart tarihleri arasında Şangay’da Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanan fuarlar ertelendi. Intertextile Shanghai Hazır-Giyim Kumaşları - Bahar Edisyonu, Intertextile Shanghai  Ev Tekstili  ve Yann Expo ertelenen fuarlar oldu.  Bu ertelemeyle birlikte şirketin önümüzdeki iki ay içinde gerçekleşek olan Prolight + Sound Guangzhou, SPS - Guangzhou'daki Endüstriyel Otomasyon Fuarı Guangzhou (SIAF) ve Asiamold ve Toy & Edu, Baby & Stroller ve Shenzhen Çin fuarları da aynı yıl içinde belirlenmeyen tarihlere ertelendi.

“Hükümetin Salgını Kontrol Etme Çabalarının Tamamen Arkasındayız”
Messe Frankfurt Ltd Hong Kong Genel Müdürü Wendy Wen, “Messe Frankfurt, 30 yılı aşkın bir süredir Çin pazarında aktif bir oyuncu, bu nedenle hükümetin salgını kontrol etme çabalarının tamamen arkasındayız” dedi. “Bu, şehirde son zamanlarda gerçekleşen birbirini izleyen büyük ölçekli ticari ve ekonomik oturumların askıya alınmasını da içeriyor, bu nedenle tüm paydaşlarımızın refahı da göz önünde bulundurularak, Şanghay'da yaklaşan tekstil fuarlarımızı daha sonraki bir tarihte yeniden planlama kararı aldık . Ekiplerimiz uygun alternatifler bulmak için her türlü çabayı gösteriyor, ancak bu fuarları düzenleme kararını sadece güven konusunda sıkıntı yaşanmadığı sürece sürdüreceğiz. ”diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.