Retech Techtextil Frankfurt’ta Yer Aldı

Retech geçtiğimiz ay düzenlenen Techtextil fuarına Swissmem Pavilyonu’nda yer alan standı ile katılım gösterdi.

  15 Ağustos 2022 08:50 Pazartesi
Retech Techtextil Frankfurt’ta Yer Aldı

Frankfurt'taki Techtextil 2022 fuarı için Retech yetkilileri, ''Fuar beklentilerimizi aştı ve Retech için her açıdan büyük bir başarıydı. 2 ½ yıllık salgın sürecinden sonra, nihayet bir ticaret fuarında müşterileri kişisel olarak karşılayabilmek önemliydi’’dedi.

Retech zamanı değerlendirerek son iki yıl içinde geliştirip uygulama safhasına geçirdiği bazı yenilikleri sergileme şansına sahip oldu. Portföy, özellikle teknik iplikler için amaca uygun bir şekilde genişletildi. Yüksek hızlar ve gerdirme kuvvetleri için ısıtılmış godeler alanında veya aşırı yüksek sıcaklık gerektiren materyaller için olsun. 35 Nm motor torklarına kadar yüksek gerdirme kuvvetleri ve 400°C'ye kadar sıcaklıklar için 6500 m/dk'ya kadar hızlara çıkabilen inovasyon ve ek ölçüm fonksiyonlarına sahip yeni sıcaklık transmiteri, örn. rulman sıcaklıkları için, ilgili ziyaretçiler için sergilendi. Şirketler giderek malzeme aşınmasını azaltmaya odaklanıyor ve makineleri daha uzun süre ve sürdürülebilir şekilde kullanmanın yollarını arıyor. Retech'in rulman sıcaklıkları için ek ölçüm işlevlerine sahip yeni sıcaklık transmiteri, istenen katma değeri sunar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.