Reiners + Fürst Yeni Ring ve Ring Kopçalarıyla ITMA’da

Alman Reiners+Fürst firması ITMA 2019 Barcelona’da yeni TURBO – S ring ve ring kopçalarını sergileyecek.

  03 Haziran 2019 17:12 Pazartesi
Reiners + Fürst Yeni Ring ve Ring Kopçalarıyla ITMA’da

İplik eğirme ve ring kopçalar konusunda lider bir üretici konumunda bulunan 75 yıllık Alman aile şirketi Reiners+Fürst (R+F), “Made in Germany” kalite standartlarını sağlamak için kurum içi üretim politikalarını başarılı bir şekilde yürütüyor. R+F’nin inovasyonları, en iyi verimlilik ve iplik kalitelerini ring iplikçiliğinde servis süresince uzatarak bir ilke imza attı. 90’dan fazla ülkede alıcısı bulunan R+F’nin devam eden ürün yenilikleri ve servislerinden müşteriler, 70 yıldan fazla bir süredir yararlanıyorlar.

Yeni TURBO – S ITMA Fuarında Ziyaretçilerle

ITMA’ya sıkı bir şekilde hazırlanan R+F, Barcelona’da yeni TURBO – S ring ve ring kopçalarını sergileyecek. Yeni TURBO – S dokuma iğnesi özel tasarlanmış yüzey yapısıyla kopça temas alanında bulunan gresleme film şekillendirmesini önemli derecede arttırıyor. TURBO – S, piyasada iyi bilinen TURBO Ring’in geliştirilmiş bir versiyonu.

“En Düşük Tüylülük Seviyesi ve Hızlı Adaptasyon”

R+F’nin Genel Müdürü Benjamin Reiners, TURBO – S’ye ilişkin açıklamalarda bulunarak; “Yeni TURBO – S ringleri, en düşük iplik tüylülük seviyesi ve iplik değişiminden hemen sonrasında kolay adaptasyon sağlayarak en yüksek hızlarda ve kritik durumlarda önemli derecede stabil çalışma davranışı sergileyerek birçok fayda sağlıyor, üstelik sentetik ipliklerde bile.” dedi.

“75 yıldır bir aile şirketi olarak pazardaki varlığımızı sürdürmekten gururu duyuyoruz.” diyen Reiners şöyle devam etti;  “Tüm dünyadan edindiğimiz olumlu müşteri geri bildirimlerimiz gösteriyor ki; pazar şartları daha da talepkar olmaya başladıkça inovasyonların gerçekleştiğine dair inancımızı doğrular nitelikte.”

ITMA 2019’da R+F’nin yüksek hızlı ring eğirme alanında yeni ring kopçalarını sunacağını açıklayan Reiners, “Son kullanıcılar en iyi iplik kalitesinden ve aynı zamanda kopça değişiminden sonra en düşük alışma süresinden yararlanabilecekler. R+F müşterileri genellikle, her uygulamada en iyi sonuç için özgün kopça alanı uygulamalarında halkalı iplik makinelerinden en yüksek verimliliği elde ediyorlar.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.