Redman İhracattaki Gücüne Güç Katmayı Hedefliyor

Redman Tekstil Telleri, ITMA 2019 fuarında 1. Salon stand C203'de son teknolojik yeniliklerini sergileyecek.

  18 Haziran 2019 00:01 Salı
Redman İhracattaki Gücüne Güç Katmayı Hedefliyor

Asırlık Amerikan markası Redman Card Co.'nun tekstil tellerinde 40 yıllık bilgi ve tecrübeye sahip Dörtaral Tekstil Telleri A.Ş. firması ile güç birliğinin ürünü olan "Redman Türkiye", her türlü materyal ve makine tipinde farklı şardon efektleri için gerekli en uygun telin bulunabileceği geniş bir ürün yelpazesine sahip bir firma.

Ürünleri hakkında bilgi veren firma yetkilileri; "Üretim hattındaki yüksek esneklik ve verimlilik "kişiye özel" ürünlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır." diyor ve ekliyor: "Dörtaral'ın bilgi ve tecrübesi ile Redman'ın esnek tel üretimindeki uzmanlığında, ürün yelpazesi, şardon telleri yanı sıra, kısa ve uzun elyaf tarak fırçaları, uzun elyaf tarak bant telleri, deri fırça telleri, kumaş sevk telleri gibi diğer esnek tellerin de eklenmesi ile genişlemiştir."

ITMA 2019 fuarında 1. Salon stand C203'de son yeniliklerini ve teknolojik gelişmelerini ziyaretçi ve müşterilerine sunacak olan Redman, bir önceki ITMA'da olduğu gibi ihracattaki güçlerine güç katmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.