Rabatex ITMA 2019’da Yenilikçi Dokuma Hazırlık Teknolojilerini Sergileyecek

Rabatex, Barselona’da düzenlenen ITMA 2019 fuarında yeni teknolojilerini sergileyecek.

  10 Haziran 2019 00:00 Pazartesi
Rabatex ITMA 2019’da Yenilikçi Dokuma Hazırlık Teknolojilerini Sergileyecek

Hindistan merkezli ve yenilik odaklı bir şirket olan Rabatex Industries, Barselona’daki ITMA 2019’da Salon 4 Stant D-215 de yer alan 72 metrekarelik standında pille çalışan malzeme taşıma ekipmanları da dahil olmak üzere en yeni ve inovatif dokuma hazırlık teknolojilerini sıraladı:

• Yüksek hızlı Örnek Çözgü Makinesi: 5 - 500 Tex iplik aralığına uygundur.

• Seksiyonel Çözgü Makinesi: kullanıcı dostu gelişmiş yazılım ve veri yönetimine sahiptir.

• Tek Uçlu Boyutlandırma Makinesi: 4, 8, 12 ve 16 iğ konfigürasyonu sunar.

Rabatex tarafından ITMA’da sergilenecek teknolojik yenilikler arasında Otomatik Numune Çözücü, Tek Uçlu Boyutlandırma Makinesi, Gelişmiş Dilimli Warper, Pille Çalışan Malzeme Taşıma Ekipmanı ve ayrıca bir Ultrasonik Kamış Temizleme Makinesi bulunuyor.

Rabatex yüksek hızlı Otomatik Numune Çözgü Makinesi RI 6001 modeli, öncelikle çok yüksek üretim hızında numune üretimi ve kısa üretim çözgüsü için kullanılır. RI 6001, 2400 mm genişliğe kadar (iplik yoğunluğuna bağlı olarak) 21 ile 450 metre arasındaki ve 5 ila 500 Tex arasındaki iplik aralığı için uyumludur. Çözgü uzunluklarına uygun olan, sağlam bir şekilde oluşturulmuş çözgü tamburuna da sahiptir.

RI 6001, maksimum 16 renk çekme kapasitesine sahip ağır hizmet tipi bir dönme askısı ile birlikte gelir ve dakikada 1.200 metreye kadar maksimum hızlara erişmeye uygundur.

Rabatex Seksiyonel Çözgü Makinesi RI 112, daha yüksek üretkenliğe sahip yüksek kaliteli çözgü kirişleri üreten, son teknolojik bir üründür. RI 112, kullanıcılara yönelik gelişmiş yazılım ve çözgü işlemlerinin tüm çevrimiçi verilerini sunan veri yönetimi ile birlikte gelir. Aynı zamanda tüm işlemlerin ve kırılmaların grafiksel gösterimini sunar ve ayrıca hafıza kontrolü yapar ve kayıpları da kaydeder.

Ergonomik tasarımlı Tek Uçlu Ebatlama Makinesi RI 8001, 4, 8, 12 ve 16 iğ konfigürasyonları sunar ve sorunsuz ve pürüzsüz dokuma işlemleri sağlamak için en yüksek kalitede ve ebatta iplik üretir. RI-8001, kuru buhar veya elektrikli ısıtıcı kurutma sistemi seçeneğiyle, 10’dan 120’ye Ne aralığında pamuk ipliği ve 30 ila 210 denye arasındaki polyester iplik için uygundur.

Rabatex, en yeni makine ve teknolojilerin üretilmesine adanmış dört adet tamamen işleyebilen üretim ünitesini işletmektedir. 50.000 metrekarelik bir alanı kapsayan başka bir tesis yapım aşamasında malzeme taşıma ve depolama ekipmanları imalatına yöneliktir.

Rabatex Endüstriler Genel Müdürü Haresh Panchal, “ITMA 2019 tezgahımızda sergilenenler de dahil olmak üzere tüm teknolojilerimiz çok sağlam ve bu nedenle çok daha az bakım gerektiriyor. Bu teknolojileri şirket içi AR-GE ekibimiz aracılığıyla geliştirdik ve piyasaya sürülmeden önce sıkı testlerden geçirdik.” dedi.

Son olarak Panchal, “Son birkaç yılda, yeni teknolojilerin sürekli başlatılması ve ayrıca müşterilerimize sağladığımız çok iyi çalışan satış sonrası servis desteği sayesinde çift basamakta büyüdük.” ifadesini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.