Premiere Vision İstanbul Geçekleştirildi

Tekstil ve modada dünyanın en önemli fuar markası olarak nitelendirilen Premiere Vision, İstanbul’daki dokuzuncu sezonunda moda profesyonellerini buluşturdu.

  15 Kasım 2018 01:07 Perşembe
Premiere Vision İstanbul Geçekleştirildi

5.154 ziyaretçi ve tekstil sektörünün önde gelen 85 seçkin katılımcısı, İstanbul Kongre Merkezi’nde buluştu. Premiere Vision İstanbul, Avrupa hazır giyim moda markalarının artan talebine cevap vermek için Avrupa ve Orta Doğu’daki konfeksiyon sektörünün en önemli isimlerini bir araya topladı. Premiere Vision İstanbul, ilk gününde düzenlediği açılış töreni ile Türkiye’nin dünya moda endüstrisindeki önemine dikkat çekti. Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Başkanı Pınar Taşdelen Engin, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş ve İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Öksüz gibi sektörün önde gelen isimleri açılış konuşmalarını yaptı. Premiere Vision İstanbul’u ayrıca T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle’de ziyaret etti.

Ziyaretçi Sayısındaki Önemli Artış

Tekstil ve moda dünyasının en önemli uluslararası fuar markası olarak nitelendirilen Premiere Vision, İstanbul’daki dokuzuncu sezonunu, tıpkı geride bıraktığı sekiz sezonda olduğu gibi yenilikler ve hedefleriyle uyumlu bir istikrar ile gerçekleştirdi. 10-12 Ekim tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Premiere Vision İstanbul’a, kumaş, iplik-elyaf, denim, aksesuar ve konfeksiyonda alanlarının en iyi isimlerinden 85 seçkin yerli ve yabancı firmanın yanı sıra 5.154 ziyaretçi katıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.