Picanol Terry Max-I Lansmanını Yaptı

Temmuz ayı içerisinde sanal ortamda gerçekleştirilen lansmanda ‘’Rapierli havlu kumaş dokumacılığında yeni kriterleri Terry Max-I ile keşfedin’’ sloganı ile yapıldı.

  26 Ağustos 2021 09:14 Perşembe
Picanol  Terry Max-I Lansmanını Yaptı

Picanol Satış Müdürü Vincent Geldhof  ve Picanol Türkiye’den Denizli Uşak bölgesi Satış Müdürü Derya Sargın’ın katılımı ile gerçekleştirilen sunum Türk tekstilcilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Hayal edebileceğiniz en kaliteli havlu makinesini dokumak. İster kısa havlı, ister yüksek havlı, kumaşlar veya banyo paspasları gibi olsun, ister basit bordürler, ister üç püsküllü havlu üzerinde yoğunlaştıkları karmaşık ve süslü bordürler bırakıyor olun, ya da 3'lü seçim ile tüm olası varyasyonları yapın, tüm değişikliklere hazır., 4'lü, 7'li ve hatta 12'li havlu. Terry Max-i herhangi bir tasarımın üstesinden gelebilir. Bunu gerçekleştirmenin temeli hav oluşturma sistemidir. Hav yükseklik değiştirme cihazı size mutlak tasarım özgürlüğü sunar. 0-12mm arası hav yüksekliklerini, desen ve tasarımı ne olursa olsun programlayabilme imkanına sahipsiniz. Standart havlu veya dokuma desenleri olsun, hav yükseklikleri ilmek ilmek değiştirilebilir, ayrıca her iddialı atkı arasındaki bireysel mesafe serbestçe programlanabilir.

Bu, kumaşları ve sırtlık hareketlerini aynı anda hareket ettiren burulma içermeyen şaftı doğrudan tahrik eden yüksek hav değerlerindeki su ile gerçekleştirilir. Makinenin genişliği boyunca doğru hav oluşumu sağlanır. İki metre altmış makine veya hatta dört metrelik bir uygulama olan kumaş kalitesi, kumaş oluşumu ve sarım arasındaki minimum mesafe ile daha da garanti altına alınmıştır.

Havlu Kumaş Kalitesini Belirleyen Parametre

Bununla birlikte, havlu kumaşınızın kalitesini belirleyen anahtar parametre, hav aralıklarının gerginliğini programlama şeklinize göre belirlenir. Bu kapsamda pnömatik eğe sırtlığını geliştirdik. O nasıl çalışır? Bir yandan mükemmel esnekliği, diğer yandan mükemmel sertliği birleştirir. Esneklik, otomatik olarak programlanan ve aralıkta ayarlanan gerilime bağlı olarak kompanzasyon yapan pnömatik yay ile sağlanmaktadır. Daha sonra örneğin hav ve bordür dokuma arasında farklı gerilimler programlanır; çok sert ve çok hafif olan bu karbon borunun telafisi otomatik olarak ve hemen uyarlanır. Mükemmel hav veya bordür veya tam tersi arasında mükemmel geçişi garanti eder. Bu aynı zamanda havın neredeyse sıfır gerilimle dokunabileceği anlamına gelir; bunun üzerine periyodik ağırlık kontrolü yapmak istemeyenler için, havluya verilen hav miktarını tam olarak ölçebilmenizi sağlayan hav izleme cihazımız bulunmaktadır.

Belli aralıkları aşarsa uyarı vererek ateşleyebilir hatta çok büyük sapmalarda makineyi durdurabilir. Havlunuzun mükemmel ve tam ağırlığını garanti eder.

Hav oluşturma sistemi makinenin kalbiyse, mavi kutu, kontrol kutusu kesinlikle makinelerin beynidir. En başından beri, mavi kutulu elektronik platform, yeni nesil dokumacıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.

Endüstri 4.0 için hazır

Omni-plus Summum için geliştirdik ve bu arada yaklaşık 40 bin adet üretildi ve tüm dünyada faaliyet gösteriyor ve müşterileri memnun ediyor. Yüksek güvenilirlik, kurum içi gelişim ve ayrıca kurum içi üretilen, Sadece verileri gerçek zamanlı olarak işlemeyen son derece yüksek hızlara sahip bir işlemciye sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda olabilecek verileri depolayabileceğimiz büyük bir depolama kapasitesine sahiptir. daha sonra işlem için kolayca iletilir; örneğin sorun giderme veya daha fazla üretkenlik optimizasyonu için. Makine arasındaki bağlantı veya iletişim, yeni tasarlanmış mavi dokunmatik arayüzümüzden geçer. Yeni ekran, ITMA 2019 sırasında makinelerimizde tanıtıldı.

Her şeyden önce, önceki nesle kıyasla boyut önemli ölçüde arttı. Tam olarak 15.6 inç. Ayrıca, akıllı telefonunuzdan bildiğiniz tüm işlevleri de donattı. Dokunabilirsiniz, ancak bir ekrandan diğerine kaydırabilirsiniz, böylece kullanım kolaylığı, özellikle havlu makinesi için gerçekten etkileşimli kontrol, havlu dokumacısının hayatını önemli ölçüde kolaylaştıran birkaç özel ekran sunduk .

Diğer bir yenilik ise makine kılavuzunun ekrana entegre edilmesidir. Bunun yanında yeni platform tüm modern iletişim teknolojileriyle donatıldı. Elbette wi-fi var, bluetooth var ve ayrıca yeni saha iletişimi var. Ayar ve sayısallaştırmadan bahsetmişken picanol, farklı özellikler, distal ayarlar, mekanik ayarların değiştirilmesi ve makinenin verilerle çalıştırılması gibi özellikleri de tanıtıyor. Kullanıcının makinenin optimum ayarlarını ve performansını daha hızlı almasını sağlar. Bu ayrıca ayarların yeniden üretilebilir olmasını ve diğer makineye kopyalanmasını kolaylaştırır.

Bağamsız Tahrik, Kesim Sürelerini Ayrı Ayrı Kontrol Edebilme

Dijitalleşmeye geçişin üçüncü bir örneği, s-flex ile ön sarıcı tambur arasındaki mesafeyi kaydeden ve küçük bir ekranda görselleştiren tets veya gerginlik göstergesidir. Ön sarıcı arasındaki olası ayar farklılıklarını hızlıca yönetebileceğiniz tets. Bu makine mekanik dolum kesici ile donatılmıştır, ancak daha zorlu iplikler için akıllı kesici ile de donatılabilir. Akıllı kesim besleyici kesici, aynı zamanda sürdürülebilirliğe de odaklanan bir başka dijital ortam örneğidir. Bağımsız tahriki sayesinde kesim süreleri ayrı ayrı kontrol edilebilir. Sonuç olarak, kenetleme ve tutucu ve doldurma uzunluğu kanal başına tamamen ayarlanabilir. Bu, her dolgu kombinasyonunun tam olarak gereken anda kesilmesine ve sıkıştırılmasına olanak tanır. Minimum fire ile kusursuz yerleştirmenin sağlanması. Standart kesme açıcının yanında, geleneksel mekanik açıcı yerine kıskaç açıklığının elektronik olarak ayarlanmasını sağlayan hava deliğini de kullanabiliriz. Elektronik sağ kıskaç açma sistemi, her bir kanal için sağ kıskacın açılma anını seçmeyi sağlar. Bu şekilde, her bir dolgu ipliği için atkı masalının uzunluğu optimize edilebilir. Hava deliği veya elektronik sağ tutucu açıcı ile artık sürdürülebilirliği makinenin tasarımına entegre edebilir.

Diğer yenilikler ise basmalı butonlar, uyarı lambaları ve sinyal lambasıdır. Basmalı düğmeler membran teknolojisiyle değiştirildi. Görüldüğü gibi, dayanıklılığı en son güvenlik standartları ile bir araya getiren butonlar, optimum erişim için pres plakasına entegre edilmiştir. Ayrıca, ekstra güvenlik için basmalı düğme eylemlerine geri bildirim ve onay veren mavi bir ışık vardır. Turuncu uyarı lambaları da izleyici için çok daha görünür şekilde konumlandırıldı ve çok daha görünür olan led lambalar tamamen dijital olmadı.

Piyasanın En Performanslı Havlu Makinesi

Aslında, renk programları ihtiyaçlarınıza göre programlanabilir ve özelleştirilebilir. Terry Max-I, piyasadaki en performanslı rapier olan optimax-I ailesinin gururlu üyesi olduğu için aynı zamanda piyasadaki en performanslı havlu makinesidir.

Performanstaki önemli bir unsur sumo sürücüsüdür. 1996'dan beri Picanol, neredeyse tüm makinelerini standart olarak sumo sürücüsü ile donatıyor. Yüksek performans, güçlü dolum motoru, elektronik kontrol, bakım gerektirmeyen ve ara dişli veya kayış olmadan makineyi doğrudan süren. Makine standardı, hızı ipliğin kalitesine veya dokunacak desene göre yeniden programlamanızı sağlayan opti hız ile birlikte gelir. Ama her şeyden önce makinenin temeli çok sağlam bir yapıdan oluşuyor. Bu sağlam yapının doğrudan bir avantajı elbette havlunun kalitesidir, yapı ne kadar sağlam olursa, havlu dokumanın üretimi de o kadar sağlam olacaktır.

- Picanol, Terry Max-I'de ne tür bir Rapier kurulumu kullanıyor?

Terry max-i'de picanol, kılavuzlu GCv tutucuyu kullanır. Bu tutucu yerleştirme, optimax-i'nin kanıtlanmış teknolojisidir ve piyasada bulunan en çok yönlü tutucu kafalardır. Bu tutucunun bir diğer avantajı, çok kompakt tutucu tipi olmasıdır. Bu, en yüksek kalitede havlu kumaşları dokumak için yine çok uygun olan çok küçük bir ağızlık açısıyla dokumamızı sağlar.

- Picanol, Terry için rapier teknolojisini önerir mi?

Doğası gereği, atkı özellikleri nedeniyle, havlu kumaşlar girişte dokunmak için idealdir, bu nedenle maksimum verim ve hız için havlu artı-i ile hava jeti teknolojisini öneriyoruz. Bu hava jetli makine, son teknoloji ürünü ve çok başarılı omniplus-i'nin platformuna dayanmaktadır. Ancak, tam esneklik, süslü çok renkli kenarlık veya kısa tirajlar istiyorsanız, o zaman terry max-i yapabileceğiniz en iyi seçimdir. Picanol, özel ihtiyaçlarınız için her durumda en iyi çözümü sunan havlu dokuma için her iki teknolojiyi de sunan tek dokuma makinesi üreticisidir. Terry Max-i ve Terry Plus-i veya tamamen tamamlayıcı. Size makinemiz Terry Max-i'nin öne çıkan bazı özelliklerini açıklamak gerçekten bir zevkti. Makinayı hayat şartlarında görmek için elbette sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyoruz. Çünkü Terry Max-i birlikte büyümeye devam etmek için her şeye sahiptir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.